Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Piaggio Zip

Zip Kappenset kopen?

Hier zit je goed! Wij hebben verschillende kleuren kappensets voor Zip, model 2000. Het model '2000' van de Piaggio zip is in 4-takt en 2-takt verkrijgbaar. Alle plaatsets die je hier zit passen op dit model. Er zijn wel 2 uitvoeringen van de voorkap beschikbaar. Zo heb je de uitvoering met roosters, dat is eigenlijk de 'SP uitvoering'. De SP uitvoering is geschikt voor watergekoelde Zip scooters. De andere uitvoering is meer dicht aan de voorkant en geschikt voor de luchtgekoelde versies van de Zip. Een gehele SP kappenset voor je Zip kan je ook plaatsen op een luchtgekoelde (AC) Zip. Dan heb je wel de looks van een SP uitvoering!3

De meeste Zip kappensets zijn 5 delig (of meer) en daarmee heb je gelijk alle gespoten kappen (behalve de binnenkappen) die er op de Zip aanwezig zijn.
Wij hebben o.a. Nardo Grey, Mat-goud en de Psychedelic kappen voor Piaggio Zip en die zijn op dit moment erg populiar. We hebben een eigen merk en daardoor is de kwaliteit-prijs verhouding erg goed en de kappen lijken precies op de originele kappen van Piaggio. Het verschil is, naast de prijs, dat de gril in de voorkap niet losgehaald kan worden bij de SP kappen. Bij een originele kappenset Piaggio Zip kan dit wel. Ook het 'SP' logo is aanwezig in de voorkap. Wil je de originele Piaggio sticker (logo) weer plaatsen? Dan is dat ook mogelijk bij onze kappensets, de uitsparing is hiervoor aanwezig.

Kappenset Zip

Kappen voor de Zip 2000 scooter van Piaggio vind je hier! Op onze webwinkel hebben we een groot assortiment aan kappen en plaatdelen voor jou scooter, de Piaggio Zip 2000. Op dit gedeelte tonen we alleen kappen en kappensets welke passen op het 2000 model van de Piaggio zip. Bij elke kap of kappenset staat omschreven welke kleur het betreft en wat er geleverd wordt. Bij het kopen van nieuwe kappen voor je Zip 2000 raden we aan nieuwe schroeven te gebruiken bij montage.

Nieuwe kappenset ZIP SP

Naast een totaal nieuwe look voor je Zip is het ook erg voordelig om een plaatset te kopen. Een prima oplossing voor kappen die gescheurd of kapt zijn. Bij ons vind je vele kleuren en uitvoeringen, allen geschikt voor jou Zip! De kappen zijn prima zelf te vervangen (zie ook het volgende kopje).
Je kan een nieuwe kappenset kopen puur omdat je het mooi vind, of je vind het leuk om je scooter te 'pimpen' of te tunen. Maak je eigen scooter uniek met een totaal andere kleur en custom opties die er standaard niet op zitten. Zo lijkt het ook leuk om LED verlichting te plaatsen of een Zip windscherm te monteren. Misschien is het handig om andere accessoires gelijk mee te betstellen, zoals CNC handvaten want dan bespaar je op verzendkosten aangezien de kappensets allemaal wel op het bedrag van gratis verzending zitten! Bij ons altijd de laagste prijs online voor een Zip Kappenset!
Heb je vragen of kan je iets niet vinden? Wij helpen je graag bij het vinden van een SP kappenset.

Kappenset piaggio zip vervangen

Zelf je kappenset op je Zip monteren! Natuurlijk! Het vervangen van de kappen op je Zip is niet moeilijk en je hebt er ook geen speciaal gereedschap voor nodig. Als je wat schroevendraaiers en een doppenset hebt dan gaat het zeker lukken. Om het voorwiel los te halen heb je dop 17 / steeksleutel 17 nodig. Het voorwiel moet los om de voorkap te kunnen monteren. Bij het loshalen van de oude kappen raden we aan om voorzichtig en rustig te werk te gaan omdat er kunststof nokjes aanwezig kunnen zijn, daarmee zitten de kappen in elkaar 'geklikt'. Voordat je kappen loshaalt moet je er zeker van zijn dat alle schroeven eruit gedraaid zijn. Als he loshalen lastig gaat, en alle schroeven zijn er al uit, dan kan je voorzichtig proberen een platte schroevendraaier tussen 2 kappen te steken waardoor je iets meer ruimte kan creëren en het makkelijker losgaat van elkaar. Heb je hulp nodig bij het monteren van je Zip kappenset? Neem contact op met onze klantenservice (ook via Whatsapp) en we helpen je graag verder.

Past de kappenset ook op een Zip iGet?

Ja! Alle kappen in ons assortiment voor de Piaggio Zip passen op alle uitvoeringen, dus ook op de Piaggio Zip iGet van 2020 of 2021. De kappen zijn allemaal gelijk en passen dus overal op. Ook op de iGet S en Zip type 4.

Wat is het verschil tussen 5-delig en 7-delig?

In ons assortiment zal je verschillende kappensets vinden met daarbij soms ook verschillende aantallen. Eigenlijk zijn ze kappen optisch gelijk alleen bij sommige sets bestaat de achterkap uit 2 delen, en is het rooster soms los in de voorkap aanwezig. Je hebt dan dus 2 'extra' kappen, maar als het eenmaal op je Zip zit dan zie je geen verschil. De meeste klanten vinden het trouwens mooier als de achterkap uit één deel bestaat. Je ziet dan geen 'naad'
Ben je al klaar om een nieuwe kappenset te bestellen en te sleutelen? Bestel dan vandaag nog! Tip van ons; als je toch je Zip aan het opfrissen bent, koop dan ook gelijk een onderhoudspakket zip 4t dan bespaar je verzendkosten!

Vragen en antwoorden over Zip kappenset

Welk gereedschap heb ik nodig voor montage?
Voor het monteren van een Zip kappenset heb je gelukkig geen speciale tools nodig. Alle schroeven die je tegenkomt hebben een sterkop, welke je met een sterschroevendraaier kan monteren. De overige schroeven hebben een dop 8 nodig. Deze is in vrijwel alle doppensets wel aanwezig.
Kan ik zelf de kappen monteren op een Zip?
Ons antwoord is ja! Het is echt niet moeilijk en al helemaal als je kap-voor-kap te werk gaat. Het is niets anders dan achterhalen waar de schroeven zitten, ze loshalen en de kap eraf halen. Het enige wat lastig kan zijn is de voorkap. Hiervoor moet het voorwiel uit de voorvork. Met wat geduld kan jij dat vast ook!
Kan ik ook losse kappen kopen in kleur?
Alleen originele kappen kunnen we los leveren. Helaas zijn alle 'speciale' kleuren voor de Zip alleen in een set te koop. In geval van schade is het dus even zuur, want je moet dan een gehele set kopen. Het voordeel is wel dat je dan geen kleurverschil hebt, en alles gelijk weer fris is.
Worden en schroeven bij een kappenset geleverd?
Bij de Zip kappensets helaas niet. Gelukkig kun je alle oude schroeven en bouten hergebruiken. Als je wat schroeven mist, of als ze niet mooi meer zijn kun je voor enkele euro's een schroevenset bij bestellen via onze webshop.

Merken kappenset voor Zip

Als je al even aan het 'rondsnuisteren' bent op internet, heb je vast gezien dat er verschillende merken Zip kappensets zijn. Via onze webshop kun je dan ook alle denkbare merken kopen voor je Zip. Wij hebben bijvoorbeeld DMP en A-plus, maar ook orignele kappen. Het is maar net waar je naar opzoek bent. Kan je een merk niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Reviews in categorie Piaggio Zip

Kappenset Piaggio Zip Mystic Purple
supergoed Kappenset Piaggio Zip Mystic Purple 29 februari 2024, Zippert
Kappenset Piaggio Zip Candy Red
Perfect zeer tevreden Kappenset Piaggio Zip Candy Red 28 november 2023, Richard
Kappenset Piaggio Zip Python Green
SUPER Kappenset Piaggio Zip Python Green 13 september 2022, SUPER
Kappenset Piaggio Zip Python Green
dikke kleur Kappenset Piaggio Zip Python Green 14 juni 2022, Joostv
Kappenset Piaggio Zip Marrakesh Bruin
Heel mooi Kappenset Piaggio Zip Marrakesh Bruin 2 februari 2022, Gijsbert