Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Gashandles

Optimaliseer Jouw Rijervaring met Snelgas: Ultieme Controle in Jouw Handen

Op zoek naar de sleutel tot ongeëvenaarde controle en respons tijdens het rijden? Ontdek de kracht van een snelgas en breng jouw rijervaring naar nieuwe hoogten.

Wat is snelgas?

Snelgas, ook bekend als een snelle gashendel, is een aanpassing die is ontworpen om de gasrespons van jouw motor, brommer of scooter te verbeteren. Met snelgas kun je de gasklep sneller en met meer precisie openen, wat resulteert in een directe en krachtige reactie van de motor. Het princiepe is eenvoudig, met een kleinere beweging gaat de carburateur (gasschuif) al verder open dan met een 'normale' gashendel.

Wanneer is een snelgas nodig?

Wanneer er een andere (grotere) carburateur wordt geplaatst is het aan te raden een snelgas handle te gebruiken op je scooter. Omdat de standaard gashandel is berekend op een 12mm carburateur kan het zijn dat een grotere carburateur niet volledig open gaat, dit omdat de carburateur groter is en dus de gasschuif een grotere afstand af moet leggen om volledig open te gaan. Om dit te voorkomen kan een snelgas toegepast worden. Met een snelgas op je scooter kan je grote carburateurs plaatsen t/m 34 millimeter!

Waarom Kiezen voor Snelgas?

  • Snellere Reactietijd: Snelgas elimineert vertragingen tussen het bedienen van de gashendel en de daadwerkelijke versnelling, waardoor je een snellere en soepelere reactietijd ervaart. Raadzaam om te gebruiken bij dragrace of circuitscooters, maar ook voor op 'straat' kan dit erg handig zijn.
  • Precieze Controle: Met snelgas heb je volledige controle over de snelheid en acceleratie van jouw voertuig. Of je nu geniet van een sportieve rit of behoefte hebt aan nauwkeurige manoeuvres, met een snelgas heb je het gas in eigen hand!
  • Verbeterde Rijervaring: Verhoog het plezier van jouw rit met een snelgas. Het voegt een dynamisch element toe aan jouw rijstijl en tilt de algehele ervaring naar een hoger niveau.

Hoe Kies je de Juiste Snelgas?

Bij het kiezen van snelgas is het belangrijk om te overwegen hoe het past bij jouw specifieke scooter en de behoeften van jezelf. Ook tellen de looks mee, Stage6 heeft er fraaie gashandles en setjes in het assortiment. Mis je een snelgas? We kunen het vast leveren. Neem contact op met onze klantenservice voor een extra korting.

Reviews in categorie Gashandles

Gashandel Piaggio Fly
perfect Gashandel Piaggio Fly 28 november 2023, Ron
Gashandel Piaggio Fly
perfect Gashandel Piaggio Fly 23 november 2023, Ron
Gashandel Piaggio Fly
Zeer goed Gashandel Piaggio Fly 25 november 2014, S
Snelgas - Lusito - M84 - Zwart
ziet er goed uit Snelgas - Lusito - M84 - Zwart 12 januari 2014, Guus