• Star-Tron Enzyme Fuel Treatment Shooter Brandstofadditief (30ml)
  Brandstoftoevoeging om schadelijke effecten van E10-brandstof tegen te gaan. Werkt ook bij E5 brandstoffen. Geschikt voor scooters, brommers en motoren.

  Regular Price: € 10,98

  Special Price € 8,98

 • Vetspuit met hendel voor patronen - 400g/500g, en los vet
  De NORMFEST vetspuit met hendel is een handig gereedschap dat speciaal is ontworpen om vet gelijkmatig en efficiënt aan te brengen op verschillende machineonderdelen. Het is geschikt voor het gebruik van patronen met een inhoud van 400g of 500g, en kan ook worden gebruikt met los vet.De vetspuit is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal en heeft een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabele en stevige grip tijdens het gebruik. De hendel zorgt voor een gelijkmatige druk en een precieze controle over de hoeveelheid vet die wordt aangebracht, waardoor er minder verspilling is en het werk sneller kan worden uitgevoerd.
  € 39,22
 • Eurol Remmenreiniger spuitbus 500ML

  Eurol Remmenreiniger 500ml is een krachtige, snel drogende en residuvrije reiniger speciaal ontworpen voor het reinigen van remonderdelen en andere metalen oppervlakken. Deze spray verwijdert snel en effectief remstof, vuil, olie, vet en andere verontreinigingen.

  De formule van Eurol Remmenreiniger 500ml is gebaseerd op een mix van actieve oplosmiddelen en is vrij van chloorhoudende oplosmiddelen. Hierdoor is het veilig te gebruiken op metalen oppervlakken zonder schade aan te richten. Bovendien droogt de reiniger snel en laat het geen residu achter, waardoor het oppervlak direct klaar is voor verdere behandeling of gebruik.

  Eurol Remmenreiniger 500ml is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd in een handige spuitbus met een gerichte spray nozzle voor nauwkeurige toepassing. Het is een essentieel onderhoudsproduct voor auto's en andere voertuigen om remcomponenten schoon en veilig te houden.

 • Valvoline Tectyl Multi Purpose - Bronze

  Valvoline Tectyl Multipurpose Bronze is een hoogwaardige, beschermende coating die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op metalen oppervlakken. De coating is bronskleurig en biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie en roestvorming. Valvoline Tectyl Multipurpose Bronze is geschikt voor gebruik in verschillende sectoren, zoals de automobielindustrie, de bouwsector, de landbouwsector en de scheepsbouw.

  De coating biedt langdurige bescherming tegen corrosie en roestvorming en is bestand tegen hoge temperaturen, vocht, zout en chemische stoffen. Valvoline Tectyl Multipurpose Bronze is gemakkelijk aan te brengen en droogt sne. Door te kiezen voor Valvoline Tectyl Multipurpose Bronze verzekert u zich van optimale bescherming tegen corrosie en roestvorming.

  € 12,95
 • Valvoline Tectyl Multi Purpose - Amber

  Valvoline Tectyl Multipurpose Amber is een hoogwaardige corrosiebeschermende coating die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op metalen oppervlakken. De coating is amberkleurig en biedt een uitstekende dekking en bescherming tegen corrosie en roestvorming. Valvoline Tectyl Multipurpose Amber is geschikt voor gebruik in verschillende sectoren, zoals de automobielindustrie, de bouwsector, de landbouwsector en de scheepsbouw.

  Valvoline Tectyl Multipurpose Amber is milieuvriendelijk en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het is ontworpen om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van uw machines, gereedschap of voertuigen te verbeteren. De coating verlengt de levensduur van materialen en vermindert het risico op reparaties en vervangingen, wat u tijd en geld bespaart op de lange termijn. Valvoline Tectyl Multipurpose Amber is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige corrosiebeschermende coating voor metalen oppervlakken.

  € 12,95
 • Valvoline Tectyl Multi Purpose - Transparant
  Valvoline Tectyl Multipurpose Transparent is een hoogwaardige corrosiebeschermende coating die speciaal is ontwikkeld voor gebruik op metalen oppervlakken. De coating is kleurloos en transparant, waardoor het oppervlak van het metaal zichtbaar blijft. Dit maakt het ideaal voor gebruik op bijvoorbeeld machineonderdelen, gereedschap of voertuigen, waarbij het belangrijk is dat het uiterlijk van het metaal niet verandert.De coating biedt een langdurige bescherming tegen corrosie en roestvorming en is bestand tegen hoge temperaturen, vocht, zout en chemische stoffen. Valvoline Tectyl Multipurpose Transparent is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, waardoor het de productiviteit verhoogt en de downtime vermindert. De coating is geschikt voor gebruik in verschillende sectoren, zoals de automobielindustrie, de bouwsector, de landbouwsector en de scheepsbouw.
  € 12,95
 • Liqui Moly - Motorverduurzamer 1420

  Duurzame bescherming tegen roest en corrosie. Hoge bedrijfsveiligheid, eenvoudig gebruik. Verenigbaar met alle motoroliën. Voor de veilige en duurzame conservering van alle 2- en 4-takt motoren. Ideaal te gebruiken bij de assemblage van je scootermotorblok.

  Met Liqui Moly Motorconserveringsmiddel 3658 hoef je je geen zorgen meer te maken over roest en corrosie van je motor. Het biedt een hoge bedrijfsveiligheid en is zeer eenvoudig in gebruik. Bestel vandaag nog en profiteer van een veilige en duurzame conservering van je motor!

  € 16,80
 • Liqui Moly - Remmen Anti-piep Pasta 3078
  Ben je op zoek naar een hoogwaardige anti-piep pasta voor je remmen? Dan is de Remmen-Anti-Piep-Pasta van LIQUI MOLY 3078 de perfecte keuze voor jou.Deze anti-piep pasta is speciaal ontworpen om piepende en krakende remmen te voorkomen en de levensduur van je remmen te verlengen. De pasta heeft een hoge temperatuurbestendigheid, wat betekent dat het bestand is tegen extreme temperaturen en niet uitdroogt of uithardt.
  € 3,90
 • Bandenreparatiespray Motip 500ml
  Maak je geen zorgen meer over lekke banden onderweg met MOTIP Banden Reparatie Car-Care in een handige 500ml spuitbus. Deze hoogwaardige bandenreparatiespray biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor het repareren van lekke banden zonder dat je het wiel hoeft te verwijderen. Het product is geschikt voor alle soorten banden en biedt een duurzame reparatie die bestand is tegen hoge temperaturen en druk.Bestel nu en rij met vertrouwen!
  € 17,98
 • Schoonmaak ethanol/isopropanol alcohol spray - 500 ml

  Tijdens elke reparatie of revisie is het belangrijk dat je schoon te werk gaat. Onderdelen maak je alvorens het monteren brandschoon met ethanol. Met deze flacon van 500ml ben je voor een lange tijd voorzien.

  Productspecificaties:

  • Ethanol 40/60
  • Materiaal fles: kunststof
  • Inhoud: 500 ml
  € 14,35
 • Reinigingspakket scooterhelm
  Reiniginspakket voor scooterhelm + vizier. Bestaande uit AVS helm/vizier reiniger + microvezeldoekje.
  € 8,95
 • Speedwax / Care spray - Motip (600 ml)
  Motip speedwax is een gebruiksvriendelijke spray welke zorgt voor een duurzame glans. Eenvoudig aan te brengen en ideaal voor scooters, brommers en motoren.
  € 7,98
 • Tint spray / Achterlichtenspray Motip zwart transparant (400 ml)
  Smoke knipperlichten of achterlicht maken? Spuit zelf je knipperlichten met deze spuitbus van Motip.
  € 13,98
 • Motip Snelstart (spuitbus á 500 ml)
  Motip startspray voor scooters, brommers en motoren. Zorgt ervoor dat je scooter makkelijk start. Ook als deze een lange periode heeft stilgestaan. Universeel te gebruiken voor 2-takt en 4-takt scooters. Werkt ook bij injectiescooters.
  € 11,98
 • WD 40 Multispray met aluminium flexibele spuitmond

  Net als de klassieke WD-40 Multi-Use Product beschermt WD-40 Flexible het metaal tegen roest en corrosie, kruipt in vastzittende onderdelen, verdrijft vocht en smeert het bijna alles. Daarnaast verwijdert het zelfs vet, vuil en nog veel meer van de meeste oppervlakken. Het bevat dus dezelfde geweldige formule, maar met een ingenieuze innovatie. Een slijtvast, hittebestendig, buigbaar rietje dat voor een grote verscheidenheid aan toepassingen kan worden gebruikt.

  In tegenstelling tot zijn voorganger WD-40 Smart Straw kan het nieuwe 18 cm lange flexibele rietje in de gewenste vorm gevouwen en vastgehouden worden.

  Dit maakt het mogelijk om veel punten te bereiken die eerst moeilijk bereikbaar waren of punten die een nauwkeurige toepassing vereisen. Het is dus ideaal voor precisiewerk. wd40 is echt onmisbaar!

  De Spray 2 Ways technologie en het 360° ventiel maken het daarnaast mogelijk om het product in bijna elke positie aan te brengen. Met de Flexible kun je dus het onbereikbare bereiken!

  Voordelen van WD-40 Flexible:

  • Buigzaam, behoudt de gewenste vorm
  • Kan met slechts één hand worden gebruikt
  • Geen demontage nodig
  • Precies: vermijd overdosering
  • Sterkere metalen buis: smelt niet
  • 2 toepassingsmogelijkheden: breed en nauwkeurig.
  • 360° ventiel om zowel rechtop als ondersteboven te spuiten
  • Verdrijft vocht om roest en uitdroging in elektrische systemen te voorkomen.
  • Maakt vastzittende onderdelen los
  • Smeert zodat apparatuur weer soepel kan lopen
  • Verwijdert olie, vuil, vet en vuil
  • Beschermt metalen oppervlakken tegen roest en corrosie
  • Gemakkelijk te gebruiken
  € 15,49
 • Multispray WD-40 450ml Smart Strawl

  Met handig dubbel spuitsysteem.
  Je kunt het rietje omhoog en omlaag klappen.
  Zo raak je het rietje nooit meer kwijt.
  Omhoog is precisie spuiten met rietje, omlaag is een brede spray.
  WD-40 reinigt velgen, ontklemt vastgeroeste moeren, kruipt onder het vocht bij de ontsteking, houdt elektronische contacten schoon en geleidt niet. WD-40 zorgt voor glanzende chrome onderdelen, houdt sloten ijsvrij en verwijdert teer- en olievlekken alsook vuil van de carrosserie en kan nog véél meer!

  • Reinigt mechanische onderdelen in een dompelbad
  • Smeert lopende banden
  • Maakt vastzittende ventielen los
  • Smeert kettingen en transmissies zonder stof aan te trekken
  • Kruipt onder roestlagen en beschermt tegen corrosie
  € 9,95
 • Kruipolie spray - Motip - 400ML
  Kruipoliespray Motip, 400ml
  € 7,98
 • Freezer spray om lagers / krukas te bevriezen
  Motip Freezer spray 400ml. Een handige vloeistof (stikstof) welke je kan gebruiken om metalen te bevriezen waardoor het monteren van krukaslagers en krukassen makkelijker en sneller is.
  € 7,98

  Niet op voorraad

 • Kopervet - 100 gram
  Loodvrij kopervet van Eurol, 100 gram
  € 6,98
 • Motip Remmenreiniger - Remreiniger *ACTIE 12 stuks*
  AANBIEDING, doos remmenreiniger van Motip, 12 stuks.
  € 35,76
 • Motip Remmenreiniger spuitbus 500ML
  500ML remmenreiniger van Motip, per spuitbus. Brake cleaner spray
 • Carburateur / Motorreiniger - Motip - 500ML
  Motip motorreiniger, makkelijk zelf je carburateur reinigen. Deze reiniger laat geen residu achter. MoTip Carburateur Reiniger is niet corrosief en heeft een gericht spuitbeeld.
  € 10,98
 • Luchtfilter spray - Filter Olie Putoline 600ml
  Luchtfilterspray / filterolie voor in het luchtfilter, Putoline 600ml
  € 10,98
 • Contact cleaner - Motip - 400ML
  Motip contact cleaner, 400ml
  € 9,98

  Niet op voorraad

 • Koperspray spray - Motip - 400ML
  Koperspray spuitbus van Motip, 400ml.

  Regular Price: € 9,98

  Special Price € 6,98

 • Multispray WD 40 - 200 ML
  200 ML WD-40 multispray voor het losmaken van roestige bouten etc. wd40 is echt onmisbaar!
  € 6,98
 • Teflon spray (PTFE) - Motip - 400ML
  Teflon spray van Motip. Inhoud : 400 ML Merk : MotipType Artikel : Nieuw
  € 4,98
 • Siliconen spray - Motip - 400ML
  Universeel te gebruiken siliconen spray spuitbus van Motip.
  € 3,98
 • Vaseline spray - Motip - 400ML
  Vaseline spray van Motip. Inhoud : 400 ML Merk : MotipType Artikel : Nieuw
  € 10,98

  Niet op voorraad

 • Vaseline - Eurol - 50 Gram.
  Vaseline van Eurol. Inhoud : 50 Gram Merk : EurolType Artikel : Nieuw
  € 4,98
 • Spuitvet spray - Motip - Wit - 400ML
  Wit spuitvet van Motip. Inhoud : 400 ML Merk : MotipType Artikel : Nieuw
  € 11,98

  Niet op voorraad

 • Kogellagervet Eurol Oil - 110 Gram.
  Kogellagervet Eurol, 110 gram
  € 4,68
Spuitbussen met diverse laksoorten o.a. van Motip. Ook fluor lak zoals fluor orange en fluor geel.