Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

LET OP! Vanwege Pinksteren zijn wij gesloten op maandag (20 Mei). Dit kan voor vertraging zorgen 15% KORTING op ieder 2e product met kortingscode 'pinksteren' Je bestelling wordt na maandag verstuurd.

Minarelli Cilinder

Snelle 50cc of 70cc cilinder Minarelli Horizontaal kopen?

Hier zit je goed! We hebben hier alle snelle cilinders voor scooters met een Minarelli motorblok, horizontaal en verticaal. Veel voorkomende scooters met een Minarelli Horizontaal blok zijn de Yamaha Aerox, Aprilia SR en Malaguti Firefox. Deze scooters hebben een watergekoeld (LC) Minarelli blok. Er zijn ook luchtgekoelde blokken in omloop, hierbij wordt de cilinder gekoeld met lucht. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Yamaha Neo's en Yamaha Jog. Bij een horizontaal blok ligt de cilinder in het verlende van het motorblok, zegmaar tussen het voorwiel en het achterwiel. Bij een verticaal motorblok zit de cilinder als het ware bovenop het motorblok, haaks op het carter.
Controleer altijd even welk Minarelli blok je hebt en of het horizontaal of verticaal is, bij twijfel kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Een 50cc snel cilinder is net even sneller dan de standaard cilinder waardoor je net even meer trekkracht hebt en een hogere topsnelheid. Let wel op dat de uitlaat altijd goed samengaat met de cilinder die je wil kopen. Wil je nog sneller dan is een 70cc minarelli hozitonaal een optie, let wel dat dit niet toegestaan is op de openbare weg. Een populaire cilinder is de DR70 Minarelli Horizontaal  vanwege het feit dat deze cilinder erg slijtvast is en daardoor een lange levensduur heeft. Ook is de prijs prima en is het niet voor niets dat de DR zo geliefd is.

Reviews in categorie Minarelli Cilinder

Cilinderkit - DR - Minarelli Verticaal - 47mm - AC
Veel trekkracht Cilinderkit - DR - Minarelli Verticaal - 47mm - AC 13 april 2024, Amasja
Cilinderset 2Fast 70CC Minarelli LC
Mooie cilinder Cilinderset 2Fast 70CC Minarelli LC 25 maart 2024, Zhennum
Cilinderkit - Stage 6 Streetrace 50cc - Minarelli Horizontaal - Luchtgekoeld
Fijne cilinder Cilinderkit - Stage 6 Streetrace 50cc - Minarelli Horizontaal - Luchtgekoeld 18 maart 2024, Stef
Cilinderkit 7t Airsal - 70 cc cilinder Minarelli
Jullie verwijderen ook nog review,s Cilinderkit 7t Airsal - 70 cc cilinder Minarelli 10 maart 2024, Luc
70cc Minarelli LC (met cilinderkop)
Top cilinderset 70cc Minarelli LC (met cilinderkop) 25 januari 2024, Dylan