Menu
Menu
  • discountLaagste prijs garantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Benzinekranen

De benzinekraan zorgt voor de doorstroming of afdichting van de benzineleiding. Bij vrijwel alle scooters is een benzinekraan geplaatst. Bij sommige scooters of brommers is een electrische benzinekraan toegepast, deze wordt op de kabelboom van de betreffende scooter aangesloten. Als de scooter niet loopt, en het contact op uit staat is de benzineleiding tevens gesloten. Er zijn ook scooters welke nog steeds gebruikmaken van een handmatige benzinekraan welke met de hand bediend word, maar ook zijn er types met een vacuum benzinekraan. De handbediende benzinekraan is de meest eenvoudige. Een vacuum benzinekraan wordt o.a. bij Aprilia SR scooters toegepast.

Reviews in categorie Benzinekranen

Benzinepomp Speedfight 3 / New Vivacity / Django
goed product Benzinepomp Speedfight 3 / New Vivacity / Django 18 juni 2021, GiorelloC had problemen met de oude en heb het vervangen. scooter loopt weer mooi.
Benzinekraan China scooter - 3 aansluitingen
Goede service Benzinekraan China scooter - 3 aansluitingen 30 november 2014, Scooterdiscounter Goed
Benzinekraan - Peugeot - Vivacity / Speefight - Elektrisch
heel goed de juiste bestelling Benzinekraan - Peugeot - Vivacity / Speefight - Elektrisch 24 augustus 2014, Benzienekraan ik heb geen klachten altijd goed en op tijd geleverd
Benzinekraan - Peugeot - Buxy / Zenith
Benzinekraan buxy Benzinekraan - Peugeot - Buxy / Zenith 24 juni 2014, Eddy Kraantje past perfect en werkt goed. Snel gemonteerd. Door de nieuwe filters rijdt het weer goed.