Privacy beleid Scooterdiscounter.nl

Dit privacybeleid wordt uiteengezet hoe Scooterdiscounter.nl je gegevens gebruikt en beschermt en wat we doen met alle informatie die je geeft wanneer je onze website gebruikt. Scooterdiscounter.nl is vastbesloten ervoor te zorgen dat je privacy wordt beschermd. Mochten wij je vragen om bepaalde informatie waarmee je kan worden geïdentificeerd bij het gebruik van deze website, dan kun je er zeker van zijn dat deze alleen zullen worden gebruikt in overeenstemming met de in deze privacy verklaring verstrekte informatie. Scooterdiscounter.nl kan dit beleid van tijd tot tijd veranderen door bijwerking van deze pagina. Je dient deze pagina bij te houden en te raadplegen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met eventuele wijzigingen.

Definities
a. Privacybeleid: dit privacybeleid;
b. Gebruiker: iedere gebruiker en / of bezoeker van deze website;
c. Scooterdiscounter.nl: Scooterdiscounter, Emdenweg 3 in Groningen, KvK nummer: 02095235; 
d. Website: de website www.scooterdiscounter.nl

Artikel 1 Algemeen
1.1 Dit privacy beleid geeft het beleid aan ten aanzien van de persoonsgegevens van de gebruikers / bezoekers van de website.
1.2 Als gebruiker een bestelling plaatst, heeft Scooterdiscounter je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te kunnen houden. We verzalen daarom de volgende gegevens;

  • Naam
  • Contact informatie inclusief email adres
  • Demografische informatie zoals postcode, ipadres, voorkeuren en interesses
  • Andere informatie die relevant is voor enquêtes en / of aanbiedingen

Artikel 2 Verzameling en gebruik van persoonsgegevens
2.1 Scooterdiscounter slaat de persoonsgegevens van gebruikers op, wanneer een gebruiker een bestelling plaatst. De persoonsgegevens worden slechts gebruikt voor de afhandeling van deze bestelling.
2.2 Wanneer gebruiker zich tot Scooterdiscounter wendt met een verzoet tot informatie of een offerte, verwerkt Scooterdiscounter de persoonsgegevens om aan dit verzoek te voldoen dan wel om de offerte op te kunnen stellen.
2.3 Met toestemming van gebruiker, gebruikt Scooterdiscounter de persoonsgegevens om gebruiker te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Wanneer hier niet langer prijs op wordt gesteld, kan gebruiker dit laten weten door contact op te nemen met onze klantenservice per e-mail. Zie hiervoor onze contactgegevens bij artikel 9 onderaan deze pagina.
2.4 Overig gebruik van informatie en persoonsgegevens;

  • Interne statestieken
  • Verbeteren van producten en diensten
  • Promotionele e-mails sturen over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie waarvan wij denken dat jij het wellicht interessant vindt via het e-mailadres dat je hebt verstrekt
  • Van tijd tot tijd kunnen wij je gegevens ook gebruiken om je te contacteren voor marktonderzoek. Wij kunnen contact met je opnemen per e-mail, telefoon, fax of e-mail.
  • Wij kunnen de informatie gebruiken om de website aan te passen op basis van je interesses.

2.5 We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat je informatie veilig is. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, hebben we geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures om te beschermen en te beveiligen van de informatie die we online verzamelen.

Artikel 3 Doorgifte aan derden
3.1 Scooterdiscounter zal de persoonlijke gegevens van gebruikers niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van de gegevens te respecteren.
3.2 Daarnaast is Scooterdiscounter bevoegd de persoonsgegeven door te geven aan een derde krachtens dit privacy beleid.
3.3 Onze website kan links bevatten naar andere websites van belang. Echter, als je eenmaal deze links gebruikt hebt om onze site te verlaten, dien  je er rekening mee dat wij geen enkele controle hebben over die andere website. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en de privacy van alle informatie die je verstrekt tijdens een bezoek aan dergelijke sites en dergelijke sites vallen niet onder dit privacy statement. Je moet voorzichtig zijn en kijken naar het privacy beleid die van toepassing is op de website in kwestie.

Artikel 4 Cookies
4.1 Scooterdiscounter maakt gebruik van zogenaamde 'cookies'. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en die worden uitgelezen door een browser.
4.2 Scooterdiscounter gebruikt cookies om instellingen en voorkeuren van de gebruiker te onthouden en om bepaalde functies uit het bestelproces te kunnen laten functioneren, zoals het virtuele winkelmandje.
4.3 Via de website scooterdiscounter.nl worden tevens cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Scooterdiscounter gebruikt deze dienst om bij te houden en rapportages te verkrijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Scooterdiscounter heeft hier geen invloed op.
4.4 Gebruiker kan zelf de browser zo instellen dat tijdens bezoeken van de website geen cookies worden ontvangen.

LIJST VAN COOKIES DIE WIJ VERZAMELEN

In de tabel hieronder een lijst van cookies die wij verzmelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE naamCOOKIE Beschrijving
CARTUw kenmerk voor de winkelwagen
CATEGORY_INFOSlaat de categorie informatie op, hierdoor is het laden van de pagina sneller.
COMPAREDe producten in uw vergelijklijst.
CURRENCYUw munteenheid
CUSTOMEREen versleutelde versie van uw klant-id binnen de winkel.
CUSTOMER_AUTHEen indicator om aan te geven of u bent ingelogd op de website
CUSTOMER_INFOEen versleutelde versie van het soort klant.
CUSTOMER_SEGMENT_IDSSlaat de klant segment id op.
EXTERNAL_NO_CACHEEen vlag, die aangeeft of caching is uitgeschakeld of niet.
FRONTENDJe sessie ID op de server.
GUEST-VIEWStaat toe gasten bestellingen te laten bewerken.
LAST_CATEGORYDe laatste categorie die je hebt bezocht.
LAST_PRODUCTHet laatste product dat je hebt bekeken.
NEWMESSAGEGeeft aan of er een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHEGeeft aan of het is toegestaan om cache te gebruiken.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTEen link naar informatie over uw winkelwagentje weergavegeschiedenis als je de site hebt gevraagd.
POLLHet ID van de Poll waarin je hebt gestemd.
POLLNInformatie over welke polls je hebt gestemd.
RECENTLYCOMPAREDDe items die de recentelijk hebt vergeleken.
STFInformatie over de producten die je naar een bekende hebt verstuurd per e-mail.
STOREDe winkelweergave of taal die je hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEGeeft aan of er op melding verbergen is geklikt.
VIEWED_PRODUCT_IDSDe ID's van de producten die je recentelijk hebt bekeken.
WISHLISTEen gecodeerde lijst van producten toegevoegd aan je verlanglijst.
WISHLIST_CNTHet aantal items in je verlanglijst.

Artikel 5 Wijziging/verwijdering van persoonsgegevens
5.1 Gebruiker heeft het recht de persoonsgegevens in te zien, te verbeteren, aan te vullen, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens te eisen, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.
5.2 Wanneer gebruiker de rechten als bedoelt in artikel 5.1 wil uitoefenen, wanneer gebruiker vragen heeft omtrent het gebruik van voorgenoemde rechten of over het privacybeleid, dient gebruiker contact op te nemen met Scooterdiscounter dit kan per telefoon of per e-mail, zie hiervoor onze contactgegevens op de website.

Artikel 6 Bewaartermijn
6.1 Scooterdiscounter slaat de persoonsgegevens gedurende een periode van maximaal 48 maanden op, te rekenen na het laatste bezoek van de website door gebruiker.
6.2 Scooterdiscounter is gerechtigd de persoonsgegevens langer te bewaren dan de termijn als genoemd in artikel 6.2 indien dit geschiedt op grond van een wettelijk voorschrift.

Artikel 7 Beveiliging
7.1 Scooterdiscounter zal uiterst zorgvuldig met de persoonsgegevens omgaan. Wanneer je  een bestelling plaatst, wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken. De gegevens van gebruiker zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld. 

Artikel 8 Wijzigingen in het privacy beleid
8.1 Scooterdiscounter heeft het recht dit privacy beleid te wijzigen.
8.2 Indien Scooterdiscounter mocht besluiten de privacy beleid te wijzigen, dan worden deze wijzigingen direct opgenomen in dit privacy beleid. Scooterdiscounter zal gebruiker gedurende een periode van drie maanden met een vermelding op de website op de hoogte brengen van deze wijziging.

Artikel 9 Contactgegevens

Wil je contact met ons opnemen dan kan dat op verschillende manieren zie hieronder onze gegevens;

Fysiek adres: Emdenweg 3, 9723TA Groningen, Nederland
Telefoonnummer: 050 711 41 61
E-mail: contactformulier
Whatsapp: 06 46 53 22 61

Vragen over het privacy beleid van Scooterdiscounter

We hebben geprobeerd onze Privacy Policy zo helder mogelijk voor je te maken, maar kunnen ons goed voorstellen dat je hier toch vragen over hebt. Neem vooral contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder als je vragen hebt of gegevens wilt wijzigen: bel ons dan op telefoonnummer 050 711 41 61 of neem contact op per e-mail middels het contactformulier.