• Toerenbegrenzer - Morsecode

  Morsecode begrenzer voor scooters, hoge kwaliteit en makkelijk te installeren. Verbeterde versie! Begrenst pas na het bereiken van ingestelde snelheid! De begrenzing is te verwijderen door de code met de rem in te voeren.

  Werkt niet op 4-takt scooters en scooters met injectie, zoals van Aprilia en Suzuki (en Morini replica's)!
  € 69,98

  Niet op voorraad

 • Toerenbegrenzer - Variabel - 12 Standen
  Elektronische scooter begrenzer, universeel te gebruiken op 2-takt en 4-takt scooters.

  Regular Price: € 20,98

  Special Price € 17,98

 • Begrenzer - met Afstandsbediening
  Begrenzer - met Afstandsbediening. ideaal! deze begrenzer is op afstand te bedienen d.m.v. een afstandsbediening.Type Artikel : Nieuw
  € 73,98
 • Begrenzer Sym Mio
  Begrenzer voor Mio scooters 4-takt.
  € 17,98

Scooter begrenzer nodig?

Een begrenzer voor een scooter kan ervoor zorgen dat de scooter wordt begrensd op een bepaalde snelheid. De maximum snelheid kan vaak zelf in gesteld worden middels een potmeter.(draaiknop) Er zijn ook begrenzers zoals de eurobegrenzer, welke een vaste waarde hebben en daardoor niet zelf te verstellen zijn. De eurobegrenzer werkt met een kleine jackplug( van hoofdtelefoon bijvoorbeeld), wanneer de jackplug niet is geplaatst gaat de scooter niet snel. Wanneer de jackplug wordt geplaatst is de scooter onbegrensd en behaalt deze zijn maximale snelheid. Het is ook mogelijk zelf een begrenzer te maken, hiervoor is enkele technische kennis nodig. Bij ons zijn begrenzers dusdanig goedkoop, dat het niet loont er zelf een te maken. De goedkoopste begrenzer die wij hebben kost slechts € 17,98 en is uiteraard online te bestellen via onze webshop.

--- below ---

Begrenzer scooter voor 2-takt

Alle begrenzers die we in ons assortiment hebben zijn geschikt voor alle 2-takt scooters, van alle merken. Het plaatsen van één van deze begrenzers is vrij simpel en wij raden aan de begrenzer goed te verstoppen. De elektronische begrenzers zijn niet toegestaan omdat het tijdens het rijden makkelijk is om over te schakelen naar 'onbegrensd'. Zoek je een begrenzer die wel is toegestaan door de politie en de RDW, dan kom je uit bij een permanente begrenzer zoals een uitlaatprop of varioring. Voor meer informatie over begrenzers en het afvoeren van je scooter klik hier.