Menu
Menu
  • discountLaagste prijs garantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Helmen en brillen

Scooter helm goedkoop

Goedkoop een scooter helm kopen? Hier zit je goed! Wij zijn Scooterdiscounter en verkopen scooter onderdelen en accessoires voor eerlijke prijzen, al sinds 2006! Wil jij goedkoop maar veilig op pad gaan? Koop dan online een helm via onze webshop. Wij verkopen verschillende merken waaroonder Malossi, MT helmets, Vito en Nau.
Een helm is belangrijk voor je eigen veiligheid, maar sinds januari 2023 ook verplicht voor snorfietsen. Een scooter helm moet goed passen en wij vinden het daarom belangrijk om je te kunnen ondersteunen met je aankoop. Je kan ook bij ons langskomen om je helm te passen, maar hiervoor eerst een afspraak. We hebben namelijk niet alle helmen in Groningen liggen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Scooter helm verplicht?

Ja! Sinds januari 2023 is het ook voor snorfietsen (snorbrommers) verplicht om een helm te dragen. Gelukkig kun je voor een leuke prijs (goedkoop) bij ons een helm kopen. Wij hebben verschillende helmen, waaronder ook lichte helmen welke je makkelijker mee kan nemen. Ook helmen voor E-bikes.

Een valhelm is verplicht om te dragen op een scooter of brommer welke 45 km of harder kan. Bij een snorfiets hoeft er geen helm gedragen te worden. Voor meer informatie over scooter helm kopen en scooter gerelateerde pagina's bezoek je onze linkpagina

Reviews in categorie Helmen en brillen

Vito Bruzano Mat Zwart (met gratis helmmuts)
Mooie Scooterhelm Vito Bruzano Mat Zwart (met gratis helmmuts) 21 december 2022, Hans ZIjn goedkoop en goede kwaliteit en snel afgeleverd