• V-Snaar Sym Mio / Kymco Filly
  18x680 v-riem voor Sym Mio scooters en Kymco Filly.
  € 10,98
 • V-Snaar Bando - GY6 4-Takt 10inch (18x30x669) A-Kwaliteit

  Deze v-snaar is geschikt ter vervanging van de originele tandriem en heeft een lange levensduur.

  Het is verstandig om je v-snaar op tijd te vervangen om motorschade te voorkomen. deze v-snaar past op vrijwel alle scooters met een gy6 4-takt motor geschikt voor 10inch wielen, zoals de AGM VX50, Peugeot V-Clic en BTC Grande Retro.

  € 16,98
 • V-Snaar Vespa Sprint / Primavera
  A-kwaliteit v-snaar / v-riem voor Vespa Primavera, Vespa Sprint en Piaggio Fly 4-takt scooters. Geschikt ter vervanging van de originele Piaggio v-snaar met OEM nummer Piaggio 842907. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en uiteraard de laagste prijs online bij Scooterdiscounter. Vervang je v-snaar om de 8000 km om zo pech en schade aan de rest van de overbrenging / motor te voorkomen.
  € 13,98
 • V-Snaar Piaggio Zip 4T en Zip 2T
  A-kwaliteit v-snaar / v-riem voor Piaggio Zip 4-takt en 2-takt scooters, snor en brom. Geschikt ter vervanging van de originele Piaggio v-snaar met OEM nummer Piaggio 830488. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en uiteraard de laagste prijs online bij Scooterdiscounter. Vervang je v-snaar om de 8000 km om zo pech en schade aan de rest van de overbrenging / motor te voorkomen.
  € 9,90
 • V-snaar 18.3x775 voor Sym Allo / Orbit / Fiddle / Symphony / Crox / X-pro

  A-kwaliteit v-snaar geschikt voor diverse Sym scooters met het nieuwe type blok vanaf bouwjaar 2008. Geschikt ter vervanging van origineel nummer SYM 1B01AMA02

  € 11,98
De V-snaar is onderdeel van de transmissie van de scooter. Er zijn verschillende typen en lengten snaren leverbaar. Ook snaren voor bijvoorbeeld Malossi overrange of Polini Evolution poulies zijn hier te vinden. De V-snaar brengt de krachten van de Variateur (ook wel vario genoemd) over naar de achterpoulies. Op de achterpoulies zit de koppeling geplaatst welke de krachten weer overbrengt naar de vertanding. Een standaard V-snaar kan niet altijd de krachten aan, er zijn daarom ook V-snaren van andere merken sommige snaren zijn versterkt met kevlar zoals de Malossi MHR De koppeling achter grijpt in een koppelingshuis aan waardoor de krachten van de vario naar het achterwiel worden geleid. De V-snaar is erg belangrijk bij een scooter, wanneer deze versleten is rijd de scooter niet goed.