• Accu Piaggio NRG scooter - 12V 4Ah

  Voordelige Accu voor o.a. Piaggio NRG scooters met een Piaggio motorblok. Prima accu voor een lage prijs, gel gevuld dus totaal onderhouds vrij! Tip van ons; besteed 2 euro meer en koop een 5Ah (extra sterke) scooter accu met hetzelfde formaat.

  € 16,98
 • Scooter Accu lader

  Scooter accu lader, tevens geschikt voor andere kleine 6V en 12V accu's Deze lader voorkomt een lege accu en is zeer makkelijk aan te sluiten en te gebruiken. Geschikt voor accu's t/m 8Ah

  Regular Price: € 18,98

  Special Price € 11,98

 • Acculader en accu onderhouder (Druppellader)
  Professionele lader voor alle scooter, brommer en motor accu's van 12 volt en een capaciteit tussen 4A en 100A. Ook geschikt voor 4takt scooters, motoren en auto´s. Deze lader voorkomt een lege accu en is zeer makkelijk aan te sluiten en te gebruiken.

  Regular Price: € 28,98

  Special Price € 23,98

 • Accu Piaggio Zip 4T (YTX9-BS)

  Accu voor Piaggio Zip 4T van hoge kwaliteit en onderhoudsvrij. Direct klaar voor gebruik! Geladen en getest. Laagste prijs online en vandaag besteld=morgen in huis Type van deze scooter accu is YTX9-BS, past ook op andere 4-takt scooters van Piaggio of Vespa. 12 Volt 8 AH.

  ☝ TIP! voor een paar euro meer hebben we ook een gel accu Zip 4T met extra startcapaciteit (8 Ah) ➜ ytx9-bs 12v 8ah gel accu.

  Accu Zip 2T klik dan hier.

  € 23,98
 • Accu Piaggio Zip 2-takt

  Zip accu van hoge kwaliteit voor alle uitvoeringen van de 2-takt Piaggio / Puch Zip. 12V 4AH. Deze accu is geheel onderhouds-vrij en het goedkoopste bij Scooterdiscounter.nl Zoek je een accu voor de Piaggio Zip 4T klik dan hier.

  € 16,98
 • Accu Piaggio Liberty 4T (YTX9A-BS)
  Accu voor Piaggio Liberty 4-takt scooters, hoge kwaliteit en onderhoudsvrij. Laagste prijs bij Scooterdiscounter. Type van deze scooter accu is YTX9A-BS / DB9-BS / YB9-B, past ook op andere 4-takt scooters van Piaggio of Vespa. 12 Volt 9 AH
  € 27,98
 • Scooter accu 12v 5Ah (TIP)

  12v 5 Ah scooter accu van hoge kwaliteit, uiteraard de laagste prijs online! Deze scooter accu heeft 5 Ampere en is onderhoudsvrij, direct klaar is voor gebruik. Geschikt voor vele 2-takt scooters. Deze accu heeft dezelfde afmetingen als de 12v 4 Ah accu alleen het verschil is dat deze net even wat meer kracht heeft. Zie alle specificaties van de accu hieronder.

  Regular Price: € 22,98

  Special Price € 15,90

 • Acculader Pro F4 met onderhoudssysteem 12v en 6v (1,2 - 120 Ah)
  F4 Pro acculader voor alle scooter, brommer en motor accu's van 12 volt + 6 volt en een capaciteit tussen 1,2 A en 120A. Ook geschikt voor 4takt scooters, motoren en auto´s. Deze lader voorkomt een lege accu en is zeer makkelijk aan te sluiten en te gebruiken. Geleverd met verschillende aansluitingen en een permanente stekkerverbinding welke je op de accu kan aansluiten en daarna kan je makkelijk de lader koppelen en ontkoppelen.

  Regular Price: € 49,98

  Special Price € 34,98

 • Piaggio Zip 4T gel accu

  GEL accu voor de Piaggio Zip 4 takt. Laagste prijs online en vandaag besteld=morgen in huis Deze DTX9-BS scooter accu is een A-kwaliteit accu met een hoge capaciteit en is totaal onderhoudsvrij. De accu is direct klaar voor gebruik en is uiteraard het goedkoopste bij Scooterdiscounter.nl Bij ons tevens compleet met schroeven en moeren voor het aansluiten.

  € 30,98
 • YTX9-BS Gel accu 12v 8Ah (Tip!)

  Op zoek naar een kwaliteit YTX9-BS accu? Koop dan deze gel variant met een lange levensduur en extra capaciteit (8 Ah). Laagste prijs online en vandaag besteld=morgen in huis Deze ytx9bs gel accu is van top kwaliteit en door ons handmatig gecontroleerd en geladen. Geheel onderhoudsvrij. De accu is direct klaar voor gebruik en is uiteraard het goedkoopste bij Scooterdiscounter.nl Bij ons tevens compleet met schroeven en moeren voor het aansluiten.

  € 28,98
 • Accu Piaggio Zip i-Get 3v

  De YTX7L-BS accu is een hoogwaardige en betrouwbare batterij speciaal ontworpen voor de Piaggio Zip i-Get 3v scooter. Deze accu levert de nodige kracht om de scooter soepel te starten en een consistente stroomvoorziening te bieden voor alle elektrische componenten.

  Met een capaciteit van 7 ampère-uur (Ah) en een spanning van 12 volt is de YTX7L-BS accu perfect afgestemd op de energiebehoeften van de Piaggio Zip i-Get 3v. Hij is voorzien van geavanceerde loodzuurtechnologie, wat zorgt voor een betrouwbare prestatie en een lange levensduur.

  € 27,90