Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

LET OP! Vanwege Pinksteren zijn wij gesloten op maandag (20 Mei). Dit kan voor vertraging zorgen 15% KORTING op ieder 2e product met kortingscode 'pinksteren' Je bestelling wordt na maandag verstuurd.

Zip 2000 (2T en 4T)

Windscherm Piaggio Zip

Zoek je een windscherm voor je Piaggio Zip brom of snor? Hier zit je goed! Wij hebben voor alle uitoveirngen van de Zip een passend scherm! Over het algemeen zijn alle windschermen compleet geleverd met bevestigingsonderdelen zodat je makkelijk zelf het scherm kan monteren op je Zip. Heb je een andere scooter dan verkopen we ook daarvoor vast wel een windscherm. Navigeer dan naar > Accessoires > Windschermen en zie wat we voor jou scooter te bieden hebben aan schermen. Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder!

Soorten windschermen voor de Zip

Wij verkopen verschillende soorten windschermen voor de Zip, zo hebben we verschillende merken die schermen produceren waaronder F. Fabbri en Faco, maar natuurlijk ook Piaggio zelf. Wil je de beste kwaliteit en speelt de prijs een minder belangrijke rol, zouden we aanraden om een Origineel Piaggio scherm te kopen. Over het algemeen zijn deze net iets dikker dan de andere merken. We hebben ook goedkopere schermen welke erg veel op de originele lijken en ook van goede kwaliteit zijn, bijvoorbeeld van het merk Aplus. Dit vinden wij zelf echte aanraders voor de Zip vanwege de lage prijs en de goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ook deze schermen worden compleet geleverd met bevestigingsonderdelen en beugels zodat het 'windscherm Piaggio Zip monteren' een fluitje van een cent is.
Naast de verschillende merken hebben we ook verschillende modellen. Zo hebben we hoge windschermen welke ca 70 cm hoog zijn en lage windschermen, deze zijn maximaal 55cm hoog. Hoe hoger het scherm, hoe beter de bescherming tegen wind (logisch). Wil je een 'stoer' uiterlijk aan je Zip geven, dan is het 'smoke windscherm' een aanrader. Deze windschermen hebben 'getint glas' en bieden daardoor meer bescherming tegen de zon. Naast deze extra bescherming lijkt het erg mooi bij je scooter. Ook een smoke windscherm hebben we in 'hoog' uitvoering.

Uitvoeringen van de Piaggio Zip 2t en 4t

Vanaf bouwjaar 2000 zijn alle windschermen voor de Zip gelijk. Heb je een ouder model Zip, let dan even op want vóór bouwjaar 2000 zijn er verschillende modellen geweest zoals de Zip RST en Zip 1 (Puch Zip) deze hebben andere ophangingen en zijn wat moeilijker leverbaar op dit moment. Wij raden aan om even contact op te nemen als je hiervoor een scherm zoekt. 
Van het model 2000 zijn alle schermen passend. Het maakt dus niet uit of je een Zip 2-takt hebt of een Zip 4-takt. Ook maakt het niet uit of je een snorscooter (25 km/h) of bromscooter (45 km/h) uitvoering van de Zip hebt, de schermen passen allemaal.

windscherm piaggio zip smoke, windscherm piaggio zip origineel, bevestigingsset windscherm piaggio zip, windscherm piaggio zip monteren, piaggio zip windscherm origineel smoke, windscherm zip origineel, piaggio zip windscherm laag

Reviews in categorie Zip 2000 (2T en 4T)

Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter)
Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter) 27 februari 2024, Mu
Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter)
Nuttig Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter) 22 december 2023, Leo
Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter)
Top ding raad iedereen aansloeg Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter) 13 december 2023, Clif
Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter)
Fantastisch Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter) 23 november 2023, Angela
Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter)
topding Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter) 16 november 2023, Joost