Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Handschoenen

Handschoenen scooter

Op zoek naar goede, warme handschoenen voor het rijden op je scooter? Hier zit je goed! In deze categorie hebben we scooter handschoenen winter zodat jij en je scooter warm de winter doorkomen. Het maakt niet uit of je een Vespa, Piaggio, Sym, Kymco, AGM, Peugeot of ander scootermerk hebt. Het gaat om de handschoenen en die zijn niet afhankelijk van het merk of type scooter. Wat wel belangrijk is de juiste maat, zodat de handschoenen goed en comfortabel zitten.

Wat zijn de beste handschoenen voor op je scooter?

Deze vraag krijgen we vaker en het antwoord is verschillend. Het hangt namelijk erg af van je persoonlijke voorkeur. Zo kan het zijn dat je voorkeur uitgaat naar leren handschoenen of juist een kunststof uitvoering. Over het algemeen beschermt echt leer goed tegen kou maar ook tegen vallen. Een kunstmatig product kan beter tegen kou beschermen en daardoor warmer aanvoelen, maar kan tijdens een val minder beschermen. Het is ook fijn als scooter handschoenen waterdicht zijn, die hebben we dan ook zeker opgenomen in ons assortiment. Wat ons betreft zijn de beste handschoenen op dit moment de MKX Pro winter Thinsulate. Deze hebben een zeer goede pasvorm, zijn lekker warm en sluiten goed af.

Waterdichte handschoenen

Wil je wat voordeliger uit zijn en toch waterdichte handschoenen kopen? Ga dan voor de MKX Serino. Dit zijn kwaliteit handschoenen voor een scherpe prijs. Uiteraard de laagste prijs online bij Scooterdiscounter. Het is wenselijk dat een handschoen waterdicht is, maar dit is niet vanzelfsprekend. We hebben daarom ook andere handschoenen die warm zijn, maar niet waterdicht. Check daarom altijd goed de beschrijving. Heb je hulp nodig met je keuze? Wij helpen je graag.

Warme handschoenen scooter

Met regelmaat krijgen we de vraag wat de warmste handschoenen zijn voor tijdens het scooter rijden. We hebben verschillende handschoenen vergeleken en de IXS Artic zijn wel het allerbeste. Deze kunnen wij echter niet gunstig verkopen daarom bieden we deze niet aan. De verkoopprijs van deze motor handschoenen is meer dan 100 euro. We hebben wel een zeer goed alternatief voor een veel lagere prijs, we zijn niet voor niets een Discounter natuurlijk! Koop bij ons de meest warme handschoenen scooter, de MKX XTR handschoenen!

Verschillende merken scooter handschoenen

Als je online op zoek bent naar scooter handschoenen, dan kom je er al snel achter dat er verschillende merken zijn. Uiteraard is elk merk van handschoenen een persoonlijke keuze. Misschien heb je al ervaring met een merk en wil je dezelfde weer kopen? Of heb je ze bij iemand anders gezien. Voordelige merken van scooter handschoenen zijn A-plus en Mokix. Mokix is de fabrikant van het merk 'MKX' enkele voorbeelden van populaire handschoenen van MKX zijn de XTR winter, Serino en de Codura. Van A-plus is dit de Riga Cordura. Wil je iets meer besteden dan kom je bij merken uit als LS2 en Tucano Urbano. De handschoenen van Tucano Urbano zijn wat ons betreft echt wel toppers als het gaat om bescherming tegen de kou op je scooter. We kennen het merk al wat langer en is voornamelijk bekend om de scooter beenkleden. Deze zijn ook erg goed en goed te combineren met winter handschoenen. Een populaire winter handschoen van Tucano is de 9111HM New Seppia. Wat ook erg slim is van Tucano is dat ze ook winter handschoenen voor vrouwelijke scooterrijders hebben ontworpen. Deze passen over het algemeen beter bij handen van vrouwen. Je wil tenslotte dat je nieuwe handschoenen lekker zitten.

Meer weten over handschoenen?

Welke handschoenen voor in de winter?
Zoek je specifiek handschoenen voor in de winter op je scooter? Dan kan je wat ons betreft het beste gaan voor de MKX Cordura Bump of de MKX XTR winter. Wil je iets meer besteden dan is de Tucano 9128HU Keyword een goede optie
Wat zijn de beste handschoenen voor scooter?
Dit is afhankelijk van welk seizoen je op je scooter rijd. We hebben All-season handschoenen, zomer handschoenen en winterhandschoenen. Wat belangrijk is dat de handschoenen goede grip hebben op het stuur (handvatten) en dat ze goed passen om onveilige situaties te voorkomen. Om de vraag te kunnen beantwoorden gaan we voor All-season handschoenen. Wat ons betreft zijn dan de 'MKX Pro Street' goede handschoenen tegen een betaalbare prijs.
Zijn er waterdichte handschoenen voor scooters?
Ja, die zijn er en verkopen wij uiteraard ook! De OJ G222 handschoenen zijn volledig waterdicht, net als de Tucano 9978HM Monty Touch. Beide zijn 100% waterdicht. Dit is dus anders dan andere handschoenen, welke waterafstotend zijn. Let hier dus op bij je aankoop.

Reviews in categorie Handschoenen

Handschoen Kopenhagen leer
Zeer goed. Handschoen Kopenhagen leer 29 november 2023, Kiya
Handschoen Kopenhagen leer
Goed. Handschoen Kopenhagen leer 24 november 2023, Kiya
Handschoenen MKX XTR Winter
perfect Handschoenen MKX XTR Winter 23 november 2023, William