Handschoenen scooter

Op zoek naar goede, warme handschoenen voor het rijden op je scooter? Hier zit je goed! In deze categorie hebben we scooter handschoenen winter zodat jij en je scooter warm de winter doorkomen. Het maakt niet uit of je een Vespa, Piaggio, Sym, Kymco, AGM, Peugeot of ander scootermerk hebt. Het gaat om de handschoenen en die zijn niet afhankelijk van het merk of type scooter. Wat wel belangrijk is de juiste maat, zodat de handschoenen goed en comfortabel zitten.

Wat zijn de beste handschoenen voor op je scooter?

Deze vraag krijgen we vaker en het antwoord is verschillend. Het hangt namelijk erg af van je persoonlijke voorkeur. Zo kan het zijn dat je voorkeur uitgaat naar leren handschoenen of juist een kunststof uitvoering. Over het algemeen beschermt echt leer goed tegen kou maar ook tegen vallen. Een kunstmatig product kan beter tegen kou beschermen en daardoor warmer aanvoelen, maar kan tijdens een val minder beschermen. Het is ook fijn als scooter handschoenen waterdicht zijn, die hebben we dan ook zeker opgenomen in ons assortiment. Wat ons betreft zijn de beste handschoenen op dit moment de MKX Pro winter Thinsulate. Deze hebben een zeer goede pasvorm, zijn lekker warm en sluiten goed af.

Scooter handschoenenn waterdicht

Wil je wat voordeliger uit zijn en toch waterdichte handschoenen kopen? Ga dan voor de MKX Serino. Dit zijn kwaliteit handschoenen voor een scherpe prijs. Uiteraard de laagste prijs online bij Scooterdiscounter. Het is wenselijk dat een handschoen waterdicht is, maar dit is niet vanzelfsprekend. We hebben daarom ook andere handschoenen die warm zijn, maar niet waterdicht. Check daarom altijd goed de beschrijving. Heb je hulp nodig met je keuze? Wij helpen je graag.

Warme handschoenen scooter

Met regelmaat krijgen we de vraag wat de warmste handschoenen zijn voor tijdens het scooter rijden. We hebben verschillende handschoenen vergeleken en de IXS Artic zijn wel het allerbeste. Deze kunnen wij echter niet gunstig verkopen daarom bieden we deze niet aan. De verkoopprijs van deze motor handschoenen is meer dan 100 euro. We hebben wel een zeer goed alternatief voor een veel lagere prijs, we zijn niet voor niets een Discounter natuurlijk! Koop bij ons de meest warme handschoenen scooter, de MKX XTR handschoenen!