Menu
 • discountLaagste prijsgarantie
 • starBeoordeeld met een 9.2
 • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
 • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Gereedschap

Scooter gereedschap: Hoe kon je ooit zonder?

Of je nu een doorgewinterde scooterliefhebber bent of gewoon je dagelijkse rit wilt onderhouden, het juiste scooter gereedschap is essentieel voor een soepele werking en betrouwbaarheid van je scooter of brommer. Bij het uitvoeren van onderhoud of reparaties aan je scooter is het hebben van het juiste gereedschap van onschatbare waarde. Hier zijn enkele essentiële scooter gereedschappen die je zeker moet overwegen voor je gereedschapscollectie:

 1. Scootersleutelset: Een set met de juiste sleutels voor je scooter is cruciaal. Zorg ervoor dat je beschikt over de juiste maten om moeren, bouten en andere bevestigingsmiddelen op je scooter aan te kunnen draaien of los te maken. Ook wel bekend als 'steeksleutelset'
 2. Bandenreparatieset: Niets is vervelender dan een lekke band tijdens het rijden. Met een bandenreparatieset kun je snel en eenvoudig kleine lekken dichten en weer op weg gaan. Ook zeker onmisbaar om eigenlijk gewoon altijd bij je te hebben in de buddy. Check ook vooral deze banden reparatieset voor scooterbanden.
 3. Schroevendraaierset: Een assortiment schroevendraaiers is onmisbaar voor het verwijderen van panelen, aanpassingen aan elektrische componenten en andere algemene reparaties.
 4. Dopsleutelset: Voor het snel en efficiënt los- en vastdraaien van moeren en bouten is een dopsleutelset van verschillende maten noodzakelijk.
 5. Remontluchtingsset: Het behouden van een goed remsysteem is van vitaal belang. Een remontluchtingsset helpt bij het verwijderen van luchtbellen uit het remsysteem, waardoor de remprestaties worden verbeterd. Ookal vervang je niet vaak remblokken, je wil echt niet zonder dit stukje gereedschap!
 6. Multimeter: Voor het diagnosticeren van elektrische problemen is een multimeter onmisbaar. Het stelt je in staat om spanning, stroom en weerstand te meten.
 7. Varioblokkeersleutel: Onderhoud zelf doen? Dan kom je uit bij het vervangen van variorollen en v-snaar. In dat geval is het wel handig om een blokkeersleutel te hebben. We hebben ze voor alle merken, zoals Piaggio, Peugeot, Kymco, GY6, China, SYM, Minarelli en Vespa. Deze variosleutels zijn dus niet universeel.
 8. Oliefiltersleutel: Bij het vervangen van olie is een oliefiltersleutel handig om het oliefilter gemakkelijk te verwijderen en te installeren.

Investeer in hoogwaardig scooter gereedschap om ervoor te zorgen dat je scooter altijd in topconditie verkeert. Met het juiste gereedschap bij de hand ben je klaar voor elk onderhouds- of reparatieproject, waardoor je rit soepel en betrouwbaar blijft. Ontdek ons assortiment scooter gereedschap en ga met vertrouwen de weg op.

Gereedschap voor scooters zoals Vliegwieltrekkers, Variosleutels, Koppelings sleutels en nog veel meer! Goed gereedschap is het halve werk! Met een koppelingssleutel is het veel makkelijk je koppeling los te halen. Een vliegwieltrekker is nodig om het vliegwiel van de krukas af te halen.

Reviews in categorie Gereedschap

Verentrekker / trekveer trekker - Universeel
Fantastisch geen gekloot meer Verentrekker / trekveer trekker - Universeel 4 april 2024, Erik
Variosleutel GY6 / China 4T
Geweldig Variosleutel GY6 / China 4T 19 maart 2024, Deborah
Werkplaats zaklamp led (usb) Moto-Nostra
Goed spul voor het geld Werkplaats zaklamp led (usb) Moto-Nostra 8 maart 2024, Michael
Blokkeersleutel scooter - Vario / Koppeling / Koppelingshuis
Makkelijk Blokkeersleutel scooter - Vario / Koppeling / Koppelingshuis 23 februari 2024, Peter
Varioblokkeersleutel Piaggio 2T en 4T
Varioblokkeersleutel Piaggio 2T en 4T 11 februari 2024, Batuhan