• Anti regen spray voor scooter windscherm
  Rain away voor windschermen van scooters. Motip kwaliteit in handige spray-flacon. Anti regen spray zorgt ervoor dat het regen niet op het scherm blijft zitten en het er als het ware 'vanaf glijd'
 • Scooterhoes Retro scooter met windscherm (maat M+)
  Beschermhoes voor scooters met een windscherm, zoals de Chinese Retro scooter. A kwaliteit en juiste passing. Ideaal voor de winter als je je scooter alleen buiten kan zetten. Bescherm je scooter! We hebben nog veel meer voor de winter, check hier alle winterproducten scooters voor de laagste prijs.

  € 45,98
 • Sierstrip / Beschermstrip windscherm (zwart, per meter)
  De meeste windschermen voor scooters hebben geen zwarte rand ter afwerking van het scherm. Het is dan ook een mooie en effectieve toevoeging om deze 'sierstrip' te plaatsen op je windscherm. Geschikt voor alle windschermen met een maximale dikte van 3 millimeter. Als je een windscherm hebt dat dikker is, komt de rand er niet mooi op te zitten.
  € 5,98
 • Nano shield v2 voor windscherm folie (scooter)
  Problemen met zicht door je windscherm op je scooter bij regen? Koop een windscherm folie, ook wel 'Nano Shield' genoemd. Dit universele product is te gebruiken op vrijwel alle windschermen van alle fabrikanten en zorgt ervoor dat druppels als sneeuw voor de zon verdwijnen en je een veel beter zicht hebt door het windscherm. Afmetingen ca 35 x 16 cm. Geschikt voor transparant en smoke windschermen. Uiteraard de laagste prijs online bij Scooterdiscounter!

  Regular Price: € 15,98

  Special Price € 8,98

 • Doppen / Ringen Windscherm montage Zwart (2 stuks)
  Set van 2 doppen / ringen voor de montage van windschermen op scooters. Handig voor als je ze kwijt bent of als ze beschadigd zijn. Kleur: zwart. Aantal: 2.
  € 4,98
 • Sierstrip windscherm - Zwart (2 meter)
  De meeste windschermen voor scooters hebben geen zwarte rand ter afwerking van het scherm. Het is dan ook een mooie en effectieve toevoeging om deze 'sierstrip' te plaatsen op je windscherm. Geschikt voor alle windschermen met een maximale dikte van 3 millimeter. Als je een windscherm hebt dat dikker is, komt de rand er niet mooi op te zitten. Lengte 2 meter
  € 10,98
 • Windscherm hoes - hoog windscherm universeel

  Je kent het wel: In de zomer een smeltende teller en in de winter een natgeregend scherm, met deze windschermhoes zijn alle problemen verholpen.

  A kwaliteit hoes voor elk type hoog windscherm, de hoes valt dus ook goed over het windscherm heen en is makkelijk en snel aan te brengen en te verwijderen. De windschermhoes zwart van kleur en is vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en is speciaal ontworpen dat het goed past op vrijwel alle windschermen.

  € 13,98