Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

LET OP! Vanwege Pinksteren zijn wij gesloten op maandag (20 Mei). Dit kan voor vertraging zorgen 15% KORTING op ieder 2e product met kortingscode 'pinksteren' Je bestelling wordt na maandag verstuurd.

CDI / ECU Units

De CDI unit is het digitale gedeelte van de ontsteking wat er voor zorgt dat er op elk toerental juist wordt ontstoken. Een CDI kan begrensd zijn waardoor er geen hoge toerentallen gemaakt kunnen worden. Er zijn onbegrensde CDI units, wanneer deze wordt geplaatst zal de scooter meer toeren kunnen draaien.

Verschillende CDI's maar wat is het verschil?

Er zit veel vershil in de CDI en je moet altijd zorgen dat het type CDI geschikt is voor jou scooter, anders werkt het niet en sterker nog: je kan onderdelen kapot maken bij het plaatsen van een CDI die niet geschikt is voor jou scooter. Zo zit er verschil in AC en DC en uiteraard het type aansluiting. Daarnaast bepaalt de CDI ook een groot gedeelte van de snelheid en zijn de meeste 4-takt scooters begrensd op de CDI.

Reviews in categorie CDI / ECU Units

CDI voor Piaggio, Vespa iGet 50ie 2017-heden Malossi
gunther CDI voor Piaggio, Vespa iGet 50ie 2017-heden Malossi 28 maart 2024, Gunther
CDI Piaggio Zip 4t (onbegrensd)
top product CDI Piaggio Zip 4t (onbegrensd) 11 maart 2024, Ria
CDI met begrenzer GY6 - 10 inch - 45 /onbegrensd(met afstandsbediening)
begrenzer werkt prima alleen lege batterij afstandsbediening dus of ie ook ontgrenst... CDI met begrenzer GY6 - 10 inch - 45 /onbegrensd(met afstandsbediening) 6 juni 2023, Frank
CDI Piaggio Zip 4t (onbegrensd)
Cdi CDI Piaggio Zip 4t (onbegrensd) 14 juli 2022, Narman