Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Powerfilters

Optimaliseer de Luchttoevoer van je Scooter met een Powerfilter: Meer Vermogen, Betere Prestaties

Wil je de prestaties van je scooter naar een hoger niveau tillen? Ontdek de kracht van een powerfilter. Met dit eenvoudige, maar effectieve onderdeel verbeter je niet alleen de luchttoevoer naar de motor, maar ook het vermogen en de algehele prestaties van je scooter, voornamelijk bij 2-takt scooters.

Waarom Kiezen voor een Powerfilter?

  • Verbeterde Luchtstroom: Powerfilters zijn ontworpen om de luchtstroom naar de motor te vergroten, wat resulteert in een betere verbranding en een efficiëntere werking van de motor.
  • Meer Vermogen: Door de verbeterde luchttoevoer kan de motor meer lucht inademen, wat leidt tot een toename van het vermogen. Dit resulteert in een responsievere acceleratie en betere prestaties in verschillende rijomstandigheden.
  • Eenvoudige Installatie: Powerfilters zijn over het algemeen eenvoudig te installeren. Met minimale technische kennis kun je snel profiteren van de voordelen van deze upgrade.
  • Aangepaste Stijl: Naast prestatievoordelen voegen powerfilters ook een aangepaste uitstraling toe aan je scooter. Kies uit verschillende stijlen en kleuren om de look van je voertuig aan te passen aan jouw persoonlijke smaak.

Hoe Kies je het Juiste Powerfilter?

Bij het kiezen van een powerfilter, overweeg de specificaties van je scooter en het gewenste prestatieniveau. Zorg ervoor dat het filter compatibel is met jouw scootermodel en dat het voldoet aan de lokale regelgeving.

Upgrade vandaag nog naar een powerfilter en ervaar de opwinding van een krachtigere scooter. Verhoog het vermogen, verbeter de prestaties en geef jouw scooter de boost die het verdient. Bestel je powerfilter en ontdek een geheel nieuwe dimensie van rijplezier!

Een powerfilter wordt toegepast om mee lucht in de motor te krijgen. Een powerfilter bied minder weerstand aan de lucht, waardoor de lucht er makkelijker langs kan. Wanneer er een powerfilter wordt gemonteerd op de carburateur is het raadzaam de sproeiermaat aan te passen. Omdat er meer lucht naar binnen kan, moet de sproeier vergroot worden om weer op een juiste verhouding tussen lucht en benzine uit te komen zodat de scooter optimaal presteert.

Reviews in categorie Powerfilters

Luchtfilter Boxh5 Tnt R 90° Rood
Werkt prima! Luchtfilter Boxh5 Tnt R 90° Rood 4 juli 2017, JVH
Luchtfilter Boxh5 Tnt R 90° Rood
Luchtfilter Luchtfilter Boxh5 Tnt R 90° Rood 24 juni 2014, Eddy
Powerfilter 'Spons' - Rood 30mm 90grd
past goed Powerfilter 'Spons' - Rood 30mm 90grd 12 januari 2014, Guus