Kappenset Piaggio Zip Nardo Grey

€ 112,98

Beschikbaarheid: ✔ Op voorraad

Kappenset Zip Nardo Grey voor alle uitvoeringen van de Piaggio Zip 2-takt en 4-takt (snor en brom) met het 'model 2000' uiterlijk. Complete set met alle gespoten delen en een achterkap welke uit één deel bestaat (linker kap en rechter kap zitten aan elkaar, net zoals de originele). De 'Nardo Grey' is een populaire kleur welke ook bij de Audi RS6 wordt gebruikt. Geef je Zip een uniek uiterlijk met deze complete plaatset.

Gratis verzending!

Voordelen
 • Snelle levering
 • Eenvoudig retourneren
 • Veilig betalen
 • Gratis verzenden (v.a. € 75)
 • Deskundige helpdesk
 • Achteraf betalen
 • Bezorging op zaterdag
 • Laagste prijs garantie

Scooterdiscounter ervaring recensie klantervaring
Beoordeling: 9.6 - 220 beoordelingen

Scooterdiscounter beoordeling, review van klanten

Product omschrijving

Kappenset Piaggio Zip Nardo Grey kopen? Hier zit je goed!


A-kwaliteit kappenset voor Piaggio Zip 2T en Zip 4T in de kleur Nardo Grey, ook wel bekend als de Audi RS6 kleur.
Zeer mooie kleur, geeft een unieke look aan je Zip. Deze kapset is een soort grijze kleur, met glans. Bekend van de Audi RS6. Wij hebben tevens andere kleuren voor de Piaggio Zip SP welke allen erg geschikt zijn om je scooter te re-stylen of om je Zip goedkoop te herstellen na schade.
Wat tevens een leuke combinatie bij deze Nardo Grey kappenset is, zijn de LED verlichtingen met 'smoke' glazen zoals de smoke RAW voor Piaggio Zip en het donkere achterlicht met LED verlichting.

Deze complete kappenset voor de Piaggio Zip 2000 is in de style van de 'Zip SP' wat betekend dat plaatset is voor de watergekoelde uitvoering van de Zip, maar is ook passend op alle andere Piaggio Zip scooters met een 2-takt of 4-takt blok en het model 2000. De kappenset is 5 delig en daarmee heb je gelijk alle kappen (behalve de binnenkappen) die er op de Zip aanwezig zijn.
De Nardo Grey kappenset Piaggio Zip is van ons eigen merk en daardoor is de kwaliteit-prijs verhouding erg goed en de kappen lijken precies op de originele kappen van Piaggio. Het verschil is, naast de prijs, dat de gril in de voorkap niet losgehaald kan worden. Bij een originele kappenset Piaggio Zip kan dit wel. Ook het 'SP' logo is aanwezig in de voorkap. Ook kun je het 'Piaggio logo' weer plaatsen op de voorkap, de uitsparing is hiervoor aanwezig.

De achterkap van deze kappenset is één geheel, dit is ook het geval bij originele achterschermen. Er zijn ook imitatie kappensets die een twee delige achterkap hebben. Deze vinden wij persoonlijk minder mooi.

Leveringsomvang Kappenset Zip Nardo Grey

 • Stuurkap met uitsparing voor de rempomp
 • Voorkap / voorscherm voorzien van  'SP' tekst (met uitsparing voor het originele Piaggio logo)
 • Voorspatbord
 • Rooster bovenkant voorkap
 • Zijkap achter, één deel (links en rechts aan elkaar, net als de originele kap)

Deze kappenset is gemaakt voor de Piaggio Zip SP, dat is de watergekoelde uitvoering (LC) maar past ook op de Piaggio Zip2000 2-takt en Zip 4-takt met een luchtgekoelde(AC) motor. Deze set bestaat uit alle gespoten delen van de de Piaggio Zip, dus niet de binnenkappen. 

Zie op de extra afbeeldingen een voorbeeld van de kleur en een voorbeeld van de Zip met een windscherm + Nardo Grey kappen

Passend op:

Piaggio Zip 2000 100cc AIR 4T '06-'10
Piaggio Zip 2000 125cc AIR 4T '00-'03
Piaggio Zip 2000 II 25km/h AIR 4T 2V '06-'13
Piaggio Zip 2000 II 50cc AIR 2T '00-'08
Piaggio Zip 2000 II 50cc AIR 2T '09-'15
Piaggio Zip 2000 II 50cc AIR 4T '00-'05
Piaggio Zip 2000 II 50cc AIR 4T '06-'13
Piaggio Zip 2000 SP2 50 H2O 2T '01-'05 (origineel voorspatbord nodig)
Piaggio Zip 2000 SP2 50 H2O 2T '06-'09 (origineel voorspatbord nodig)

Is dit toch niet de kleur / uitvoerig die je zoekt? Check dan alle producten in onze webshop voor 'Kappenset Piaggio Zip