Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

LET OP! Vanwege Pinksteren zijn wij gesloten op maandag (20 Mei). Dit kan voor vertraging zorgen 15% KORTING op ieder 2e product met kortingscode 'pinksteren' Je bestelling wordt na maandag verstuurd.

Sym Fiddle 2

Sym Fiddle 2 kappen kopen?

Hier zit je goed, want je wil toch niet teveel betalen? Bij ons koop je daarom een Sym Fiddle 2 kappenset goedkoop online, mèt laagste prijsgarantie. We hebben inmiddels een groot assotiment van verschillende fabrikanten en kleuren plaatsets, speciaal voor de Fiddle 2 scooter van Sym. Alle kappen hebben een goede pasvorm en komen overeen met het originele kappen, alleen dan stukken goedkoper. Het voordeel van een complete set is dat je geen kleurverschil hebt en je tevens je helel SYM scooter een makeover kan geven. Ook handig in geval van schade aan je kappen natuurlijk!

Waar moet je op letten bij het kopen van een Fiddle 2 kappenset?

Eigenlijk valt dat wel mee. Het gaat erom dat je een kleur uitzoekt die je mooi vind. Over het algemeen zijn alle kappen compleet en betreft de leveringsomvang alle gespoten (gekleurde) kappen. Dus beenschild en treeplank zitten er niet bij. Het beste is dan ook om goed de afbeelding te controleren, dan weet je precies welke kappen je kan verwachten. Verder is het handig om te weten of je alle schroeven nog hebt voor het monteren van je nieuwe kappenset. Mocht je deze niet meer hebben, of als ze verroest zijn, dan is het handig om ook gelijk nieuwe schroeven te monteren...wel zo mooi en netjes!

Speciale kleuren kappen Fiddle 2

We begrijpen dat je graag een unieke scooter wil hebben. Met onze accessoires en kappensets voor de Fiddle 2 gaat dat zeker lukken. We hebben speciale kleuren zoals Rosé gold en Python green. Deze kleuren zijn erg uniek en worden niet standaard door SYM geleverd. Wel van aftermarket merken zoals DMP en A-plus. Kun je een kleur niet vinden die je ergens anders wel gezien hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice voor extra korting op een complete kappenset!

Verschil in kappenset Fiddle 2 en FIddle 3

Let op! Onze kappensets passen alleen op het nieuwe model van de Fiddle 2, vanaf bouwjaar 2015. Heb je een oudere Fiddle, dan hebben we daar helaas geen kappensets voor. Inmiddels hebben we voor de opvolger ook all kappensets! Check hier alle kappensets voor de Fiddle 3. Check altijd even goed welke Fiddle je hebt, een kappenset van een Fiddle II past bijvoorbeeld niet op een Fiddle III en vice versa.

Reviews in categorie Sym Fiddle 2

Kappenset Sym Fiddle 2 - Rose Gold (mat roze)
geweldig mooi Kappenset Sym Fiddle 2 - Rose Gold (mat roze) 30 april 2024, Jasmijn
Kappenset Sym Fiddle 2 - Mat zwart
service anoniem Kappenset Sym Fiddle 2 - Mat zwart 20 december 2021, Service