Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

LET OP! Vanwege Pinksteren zijn wij gesloten op maandag (20 Mei). Dit kan voor vertraging zorgen 15% KORTING op ieder 2e product met kortingscode 'pinksteren' Je bestelling wordt na maandag verstuurd.

Piaggio Cilinder

Piaggio scooter cilinder kopen

Vastloper of warmloper gehad? Koop hier goedkoop een complete cilinderset voor je Piaggio 2-takt scooter. Hier vind je alle originele modellen cilinders welke uitermate geschikt zijn ter vervanging van de originele cilinder. Ook als je je scooter af wil voeren en er nu een snelle cilinder of zelfs een 70cc cilinder is geplaatst kan je hier goedkoop een nieuwe cilinder kopen. Het enige waar je even op moet letten bij de aanschaf van een cilinder voor je scooter met een Piaggio blok, is of het het oude type of nieuwe type is. Het oude type heeft een vierkante cilinderkop en dus ook een vierkante cilinder. Het nieuwe type heeft een 5-hoekige cilinderkop evenals de cilinder. Daarnaast zijn er verschillen in de koelmethode, er zijn luchtgekoelde cilinders (AC) en watergekoelde cilinders (LC) bij Piaggio 2-takt scooters. Dit is snel genoeg te herkennen, zo heeft een watergekoelde cilinder altijd een radiateur aan de voorkant van de scooter.

50cc Piaggio cilinder 2-takt

Bij Scooterdiscounter koop je goedkoop een vervangende cilinder voor je Piaggio 2-takt scooter zoals de Gilera Runner, Piaggio NRG, Gilera DNA, Piaggio Zip en Piaggio Sfera, uiteraard ook voor alle andere Piaggio 2t scooters. Bij het plaatsen van een nieuwe cilinder raden we altijd aan de pakkingen ook te vervangen, deze worden daarom bij de meeste cilinderkits ook bijgeleverd. Ook is het aan te raden voldoende olie te gebruiken bij het plaatsen van de cilinder op het motorblok en alles goed in te smeren. Als laatste tip raden we ook aan om fatsoenlijk in te rijden, minimaal zo'n 200km even wat rustig aan doen is voldoende. Voorkom in de 'inrij periode' hoge toerentallen en maximale belasting. Heb je meer vragen of hulp nodig bij het monteren van je cilinder op het Piaggio motorblok, neem dan contact op met onze klantenservice.

Reviews in categorie Piaggio Cilinder

Cilinder Piaggio AC 2-takt 50cc (o.a. Zip)
goed Cilinder Piaggio AC 2-takt 50cc (o.a. Zip) 26 september 2019, Ysa