Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Scooterhoezen

Scooterhoes kopen?

Hier zit je goed! Wij hebben een groot assortiment scooterhoezen welke we periodiek nog aanvullen met niewe hoezen voor scooters. Onze hoezen zijn geschikt voor buiten en binnen. Bij elke hoes staat vermeld wat de toepassing is. Heb je een windscherm op je scooter? Geen probleem, ook daarvoor hebben we een geschikte hoes, ook jou scooter kan dus lekker droog staan.

Scooterhoes tijdens transport

Gaat je scooter op transport? Of wil je hem tijdelijk ergens stallen? Een hoes is makkelijk, ook voor tijdelijke doeleinden zoals transport achter een camper of caravan. Bescherm je scooter voordelig met een hoes. Wij hebben al hoezen vanaf 16 euro.

Maten scooterhoezen

Een afdekhoes scooter kopen doe je makkelijk via onze webshop, maar let even op de maat. Omdat er verschillende scooters zijn, zijn er ook verschillende maten scooterhoezen om te zorgen dat de hoes mooi om je scooter past. Over het algemeen werken we met de 'standaard' index voor maten zoals we deze ook kennen bij kleding. Dit werkt van maat S tm XXXl, van klein naar groot. De specifieke afmetingen van de scooterhoes staat uiteraard bij de productomschrijving vermeld. Heb je een at kleinere scooter, zoals een Peugeot v-clic dan kan je uit de voeten met een maat S. Heb je een grotere scooter, zoals een Sym Fiddle 2, dan zit je al snel aan een L scooterhoes. Als je een windscherm of koffer op je scooter hebt gemonteerd, moet de hoes deze natuurlijk ook goed afdekken. Zorg ervoor dat je scooter in top conditie blijft en laat hem lekker onder een scooterhoes staan als je hem (een tijdje) niet gebruikt. We hebben klanten die elke dag de hoes plaatsen om te voorkomen dat de scooter nat word of lelijk wordt door UV-straling. 

Scooterhoes Vespa

Heb jij een Vespa scooter? Dan raden we echt aan om een hoes te kopen voor je prachtige scooter. Vespa's zijn populaire scooters, en daarom ook interessant voor diefstal. Met een scooterhoes bescherm je je scooter, maar zorg je er ook voor dat men niet gelijk ziet 'hoe mooi' jou scooter is. Daardoor bestaat er kans dat er minder ingeresse gewekt wordt voor dieven. Via onze online winkel koop je goedkoop een scooterhoes en zorg je ervoor dat je Vespa langer mooi blijft. Wij hebben hoezen in verschillende maten en uitvoeringen geschikt voor o.a. de Primavera, Spint en LX modellen van Vespa.

Scooterhoes met windscherm

In het stukje hierboven op de pagina geven we al aan dat je een andere maat scooterhoes nodig hebt als je een windscherm op je scooter hebt. Het is wel zo fijn dat de hoes goed blijft zitten op je scooter, al helemaal als je er een windscherm op hebt. Bij ons bestel je voor de laagste prijs op internet een afdekzijl voor je scooter, motorscooter of brommer. Wij hebben naast de verschillende maten,  ook verschillende merken hoezen van Mokix (MKX), A-plus en Tucano urbano. Allen hebben ze eigen voordelen. De hoezen van Tucano zijn de wat duurdere in het segment en we hebben daarom ook alternatieven van andere merken die minstens net zo goed zijn, of zelf wat betere eigenschappen hebben. Het belangrijkste is dat de scooterhoes doet waar hij voor bedoeld is, en dat is je scooter beschermen tegen regen, wind en stof. De meeste scooterhozezen zijn van PVC en daarom is het waterdicht en beschermt het je scooter ook goed tegen wind. Je scooter blijft daarom ook schoon. Als je een hoes overweegt te kopen raden we ook aan om eens te kijken naar andere 'winterse' producten voor je scooter zoals een beenkleed. Zo kan je ook in de winter redelijk warm rijden op je scooter. Beenkleden zijn de laatste jaren steeds meer in trek en dat is niet voor niets!

Scooterhoes Action / Gamma / Praxis

Wellicht heb je al eerder een hoes voor je scooter gehad en ben je daarom op deze pagina beland. De hoezen in ons assortiment zijn allen van degelijke kwaliteit en kunnen daarom duurder zijn dan bij andere partijen. Het prijsverschil moet ergens vandaankomen natuurlijk en dat merk je dus in de kwaliteit, de afwerking en de gebruikte materialen.

Kleuren en afmetingen

In de paragraaf hierboven hebben we al wat informatie verstrekt over de verschillende afmetingen van scooterhoezen, zodat er altijd een mooi passende hoes om je scooter kan zitten. Als de hoes veel te groot is, waait het alle kanten op en ziet het er niet netjes uit. Een te kleine hoes past niet goed waardoor er alsnog delen van je scooter nat en vies kunnen worden. Het oog wil ook wat en daarom is het zaak dat je de juiste maat besteld. De meest voorkomende maten voor scooters in Nederland zijn M (Medium), L (Large) en XL (Extra large). Controleer altijd even de afmetingen en als je twijfelt neem dan gerust contact op met onze klantenservice zodat wij je kunnen helpen bij het kopen van een scooterhoes online. Naast de maat hebben we verschillende kleuren. Over het algemeen zijn de hoezen in zwart en zilver (grijs) te verkrijgen. Het is maar net wat je mooi vind, maar de zwarte hoezen verkopen we het meest.

Scooterhoes winter

Gebruik je scooter niet of weinig in de winter? Dan is het mooiste om je scooter binnen te zetten of ergens te stallen waar het warm is. Dit is het beste voor je scooter. Dit is alleen niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld als je in een Flat woont of simpelweg geen ruimte hebt om je scooter binnen te zetten. We hebben daarom speciaal scooterhoezen voor de winter. Deze zijn gemaakt om tijdens de koude perioden van het jaar, je scooter optimaal te beschermen tegen de winterse omstandigheden zoals regen, sneeuw en wind. Eigenlijk zijn de meeste hoezen in ons assortiment bedoeld om buiten te gebruiken, maar de een kan er wat beter tegen dan de andere. Let daarom altid even op of er bij de betreffende hoes staat aangegeven of deze geschikt is om in de winter te gebruiken.

Reviews in categorie Scooterhoezen

Beschermhoes + windscherm/koffer scooter Tucano
Beschermhoes + windscherm/koffer scooter Tucano 12 juni 2024, San
Beschermhoes + windscherm/koffer scooter Tucano
Prima! Beschermhoes + windscherm/koffer scooter Tucano 22 mei 2024, Marcel
Scooterhoes Retro scooter met windscherm (maat M+)
Scooterhoes Retro scooter met windscherm (maat M+) 2 mei 2024, Pascal