• Scooter Remolie Eurol - 250 ml

  Kwalitatief hoogwaardige remolie voor scooters. De Eurol scooter remolie heeft een lage prijs en wordt geleverd in handige schenkflacon. Deze remvloeistof is DOT4 en geschikt voor vrijwel alle scooters.

  € 4,98
 • Scooter Remolie Valvoline - 500 ml
  Kwalitatief hoogwaardige remolie voor scooters. Deze Valvoline remvloeistof is DOT4 en geschikt voor vrijwel alle scooters.

  Regular Price: € 7,98

  Special Price € 6,98

 • Remvloeistof LIQUI MOLY DOT 4 (250ML)

  Remvloeistof Liqui Moly DOT 4 (250ML)

  Uitstekend geschikt voor gebruik in alle schijf- en trommelremsystemen. De remvloeistof is ook geschikt voor gebruik in remsystemen met ABS.

  Synthetische remvloeistof op basis van glycolethers, alkylpolyglycolen en glycoletheresters. De vloeistof bevat inhibitoren die de corrosie van metalen remonderdelen voorkomen en oxidatie bij hoge temperaturen verminderen. Daardoor kunnen zich geen zuurhoudende afbraakproducten ophopen. De remvloeistof heeft een hoog nat en droog kookpunt, daardoor is veilig remmen ook bij een behoorlijke vochtopname bij langer gebruik gegarandeerd. 

  € 4,50
 • Remvloeistof Malossi Sport 7.1 (dot 4) 250ml

  Verbeter de remprestaties van je motor met Malossi Sport 7.1 remvloeistof, nu verkrijgbaar in een handige 250ml fles. Deze hoogwaardige DOT 4 remvloeistof biedt uitstekende weerstand tegen hitte en slijtage, waardoor je veilig en betrouwbaar kunt remmen onder alle omstandigheden. Geschikt voor zowel straat- als circuitgebruik, voldoet deze remvloeistof aan de hoogste prestatienormen. Bestel nu en ervaar de verbeterde remprestaties van Malossi Sport 7.1!

  € 9,98
 • Remvloeistof Motul DOT4 Vol Synthetisch 500ml

  remvloeistof -motul- dot4 vol synthetisch - 500ml

  € 10,98
 • Remvloeistof Motorex DOT4 250ml

  remvloeistof motorex DOT4 250ml

  € 13,98
 • Remvloeistof Motorex DOT5.1 250ml

  remvloeistof -motorex- dot5.1 - 250ml

  € 14,98
 • Remvloeistof Ferodo DOT4 - 500ml

  De Remvloeistof Ferodo DOT4 - 500ml is de ideale oplossing voor jouw remproblemen. Deze remvloeistof heeft een hoog kookpunt, wat zorgt voor een betere remprestatie en een kortere remweg. De DOT4-specificatie garandeert ook een optimale bescherming tegen corrosie en slijtage, waardoor je remmen langer meegaan.

  Met de Remvloeistof Ferodo DOT4 - 500ml kun je genieten van een betere remprestatie en een hogere veiligheid op de weg. Het is een betaalbare oplossing voor het verbeteren van de remmen van jouw voertuig.

  € 7,98
 • Liqui Moly - Remmen Anti-piep Pasta 3078
  Ben je op zoek naar een hoogwaardige anti-piep pasta voor je remmen? Dan is de Remmen-Anti-Piep-Pasta van LIQUI MOLY 3078 de perfecte keuze voor jou.Deze anti-piep pasta is speciaal ontworpen om piepende en krakende remmen te voorkomen en de levensduur van je remmen te verlengen. De pasta heeft een hoge temperatuurbestendigheid, wat betekent dat het bestand is tegen extreme temperaturen en niet uitdroogt of uithardt.
  € 3,90
 • Remolie scooter - Super DOT 5.1 - Eurol
  Scooter remvloeistof 5.1 van Euro, 250ml
  € 6,98
 • Remolie - Castrol - DOT 4 500ML
  500ml Remvloeistof van Castrol, Dot4
  € 9,98

  Niet op voorraad

Bij scooters met hydraulische schijfremmen wordt remolie/remvloeistof gebruikt. De remolie is verkrijgbaar in DOT4 en DOT5.1. De voornamelijke verschillen tussen deze twee soorten remolie is het minimale kookpunt dat de vloeistof moet hebben. Dot 4 en dot 5.1 remolie kan met elkaar gemengd worden.