Vario Begrenzerset / Varioringen - 4-Takt AGM, Btc, Fosti (GY6)

€ 13,89

Beschikbaarheid: ✔ Op voorraad

6 verschillende varioringen voor chinese scooters met GY6 motorblok, om de vario naar verschillende maten te begrenzen zodat de toegestane of gewenste maximumsnelheid bereikt kan worden. Set van 6 stuks maat: 20x25 (Vespa) anti-opvoer.

Verzending NL € 5,95 (gratis vanaf € 75,00)

Voordelen
  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis verzenden (v.a. € 75)
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag
  • Laagste prijs garantie

Scooterdiscounter ervaring recensie klantervaring
Beoordeling: 9.6 - 242 beoordelingen

Scooterdiscounter beoordeling, review van klanten

Product omschrijving

Je chinese scooter begrenzen of anti-opvoer nodig? Met deze set van 6 verschillende varioringen is het mogelijk om scooters met een GY6 motorblok te begrenzen naar de juiste snelheid. Geschikt voor o.a. AGM VX50, Btc Riva, Grande Retro, Killerbee en nog veel meer! Elke ring heeft zijn eigen mate van begrenzing in topsnelheid, met deze set kan je dus de ideale snelheid afstellen.
Een vario ring zorgt ervoor dat de variateur niet verder naar elkaar toe kan waardoor er wordt begrensd op snelheid.
Deze ringen voor in de variateur hebben de juiste afmetingen en zitten goed gesloten om de variobus heen, hoge kwaliteit.
Met een 'begrenzer ring' is het mogelijk de topsnelheid te begrenzen zonder dat de trekkracht anders wordt (de scooter trekt nog steeds hetzelfde met deze ringen)

Let op! Om te voorkomen dat de scooter teveel toeren maakt, kan het nodig zijn zwaardere rollen te plaatsen, dit hangt af van de rest van de onderdelen.

De set bevat 6 verschillende dikten varioringen (2, 3, 4, 5, 6 en 8 mm) zodat  de gewenste of toegestande snelheid behaald kan worden. Geschikt als je scooter te hard gaat en je niet weet welke ring je nodig hebt. De vario ringen zijn ook los leverbaar, prijs € 2,90 per stuk.

Afmetingen: 20x25x2mm, 20x25x3mm, 20x25x4mm, 20x25x5mm 20x25x6mm en 20x25x8mm (6 stuks)

Geschikt voor: Alle GY6 China scooters