Uitlaat Gilera Runer (tot 2003)

€ 56,98

Beschikbaarheid: ✔ Op voorraad

Goedkope standaard uitlaat voor Gilera Runner scooters met een 50cc Piaggio 2-takt motorblok, tot bouwjaar 2003. Uiteraard de laagste prijs bij Scooterdiscounter! Let wel even op, deze uitlaat is zonder begrenzer en is dus onbegrensd. Houd er rekening mee dat je scooter sneller kan gaan lopen. Eventueel is het nodig zelf een begrenzer (prop) in de uitlaat te lassen. Zie een overzicht van uitlaatbegrenzers hier. Niet de juiste uitlaat? Zie hier alle standaard Piaggio scooter uitlaten.

Verzending NL € 5,95 (gratis vanaf € 75,00)

Voordelen
  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis verzenden (v.a. € 75)
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag
  • Laagste prijs garantie

Scooterdiscounter ervaring recensie klantervaring
Beoordeling: 9.6 - 290 beoordelingen

Scooterdiscounter beoordeling, review van klanten

Product omschrijving

Standaard model uitlaat voor Gilera Runner 2-takt, 50cc scooters welke voor 2003 geproduceerd zijn. Op het kenteken kan 'bouwjaar' 2005 staan, maar dan kan de scooter best ouder zijn. In 2005 zijn alle scooters op kenteken gezet.
Deze uitlaat is een van de goedkoopsten die er verkrijgbaar zijn, de kwaliteit is echter prima te noemen!
Uiteraard is de afwerking net even wat minder dan bijvoorbeeld een Tecnigas, Tecno of Sito uitlaat, maar hij komt zeker in de buurt alleen dan een stuk goedkoper.

Origineel model uitlaat welke geschikt is ter vervanging van de originele uitlaat.
Er zit geen begrenzer in deze Gilera Runner uitlaaat, dus let wel even op de snelheid, als je scooter te snel gaat mag je er niet mee op de openbare weg rijden.

LET OP! de flens (mondstuk) van deze uitlaat is anders dan de originele uitlaat, er is dus wel een uitlaatpakking nodig. Bij de echte originele uitlaat voor Piaggio 2-takt scooters, is er geen pakking nodig omdat het een conische aansluiting aan de cilinder betreft. Bij deze imitatie uitlaat is er dus wel een pakking nodig omdat de uitlaatbocht geen conische aansluiting heeft (past wel gewoon prima)