Vivacity

producten 1 tot 50 van 225 totaal

Onderdelen voor Peugeot Vivacity kopen

Vind hier de juiste onderdelen voor jouw Vivacity scooter, uiteraard alle accessoires en onderdelen het goedkoopst bij Scooterdiscounter.nl
Dit is de juiste pagina voor alles voor je Vivacity! Op dit gedeelte van de website hebben we alleen maar Peugeot Vivacity onderdelen, toebehoren en accessoires. In het menu aan de linkerkant kunnen onderdelen voor vivacity worden gefilterd op het type onderdeel zoals bijvoorbeeld een uitlaat, cilinder of een carburateur voor Vivacity. Omdat er bij Vivacity verschilt zit in het type bouwjaar staat er bij elk onderdeel duidelijk bij op welke Vivacity scooter het onderdeel past. Tegenwoordig is er de 'New Vivacity' deze ziet er anders uit en helaas passen de imitatie kappensets die wij hebben er niet op. Voor de New Vivacity kunnen we alleen originele kappen leveren, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Peugeot Vivacity opvoeren

Wil je je Vivacity sneller laten lopen of opvoeren? Ook dan zit je hier goed! Let wel dat opvoeren niet mag en een scooter die te snel gaat is verboden op de openbare weg! Als je de begrenzers hebt verwijderd (vario en uitlaat) dan gaat je Vivacity al een stuk sneller, mocht dit niet genoeg zijn kan je overwegen om een andere cilinder te plaatsen. Bijvoorbeeld een 50 snel of een 70cc voor als het echt hard moet gaan. Alvorens een andere cilinder te plaatsen kan je ook kiezen voor het monteren van een snelle uitlaat. Een snelle uitlaat zorgt voor extra trekkracht en topsnelheid.

Verschillen in Vivacity brom en snor

peugeot vivacity onderdelen

Let op! Er zit verschil in de cilinder en uitlaat van de Vivacity. Zo past er op de Vivacity snor alleen een uitlaat die geschikt is voor snor (25 km/h) een 'normale' (brom) uitlaat past dus niet! Als je dus een Vivacity snorscooter hebt dan dien je ook een uitlaat te kopen die voor snor bedoeld is, helaas is de keuze dan erg beperkt. Mocht je toch een snellere uitlaat willen dan is eigenlijk de enige optie om eerst een andere cilinder te kopen (bromcilinder) zodat alle uitlaten er op passen. Heb je al een Vivacity (brom) 45 km/h scooter dan is er voldoende keuze, let dan alleen even op dat je geen uitlaat koopt die voor een snor bedoeld is! Voor meer vragen over de verschillende uitvoeringen (tegenwoordig ook 4-takt) neem dan contact op met onze klantenservice

Veel voorkomende problemen met de Vivacity

Hieronder een opsomming van problemen en defecten die we vaak tegenkomen bij de Vivacity. Na het ">" teken staat een oplossing die meestal uitkomst bied!

  • Elektrische start werkt niet > Nieuwe startmotor of startrelais
  • Accu is leeg en laad niet meer bij > Nieuwe scooter accu
  • Verlichting voorkant werkt niet > Nieuw lampje in de koplamp plaatsen
  • De Vivacity trekt erg slecht op > Uitlaat dichtgekoold, een nieuwe uitlaat of de uitlaat ontkolen
  • Wegligging is slecht en stuiterd > Nieuwe achterveer / schokbreker Vivacity

Accessoires voor Peugeot Vivacity

Wil je je Vivacity 'pimpen' of simpelweg wat accessoires toevoegen, ook dan zit je goed bij Scooterdiscounter. Vind hieronder een lijst met de mees populaire accessoires voor de Vivacity.