Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

LET OP! Vanwege Pinksteren zijn wij gesloten op maandag (20 Mei). Dit kan voor vertraging zorgen 15% KORTING op ieder 2e product met kortingscode 'pinksteren' Je bestelling wordt na maandag verstuurd.

Malossi Subframe Piaggio Zip - Gorilla Arm (1816426)

Malossi 1816426, subframe voor Piaggio Zip 2-takt scooters vanaf 2001. Past alleen i.c.m. een Malossi Carter (C-one / RC-one)
€ 279,70

Beschikbaarheid: ✔ Op voorraad

  • discountLaagste prijs garantie
  • local_shippingSnelle verzending (PostNL&GLS)
  • starBeoordeeld met een 9,2
  • supportDeskundige helpdesk
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen
  • swap_horizEenvoudig retourneren
  • discountLaagste prijs garantie
  • starBeoordeeld met een 9,2
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Beschrijving

Malossi Subframe Zip

Om een revolutie teweeg te brengen in de wereld van racescooters, is het noodzakelijk om verder te gaan, nieuwe mogelijkheden voor maatwerk te bedenken en innovatieve en originele oplossingen te vinden.

Malossi is daadwerkelijk vanuit deze vereisten vertrokken om GORILLA ARM te bedenken, de nieuwe en futuristische motorsteun.

Naast de fundamentele eisen op het gebied van prestaties en veiligheid valt de nieuwe Malossi-motorsteun op door drie unieke kenmerken die hem uitzonderlijk veelzijdig maken.

Sterker

De eigenschappen van moderne racescooters bereikten absoluut ondenkbare hoogten toen ze werden geïntroduceerd en het was al enige tijd duidelijk dat de originele motorsteun niet langer geschikt was. De nieuwe Malossi GORILLA ARM herformuleert het onderdeel en introduceert een extreem stevige doosstructuur die absoluut ongevoelig is voor elk type torsie. De vorm past perfect bij de grotere lengte van de Piaggio- of C-One Malossi-behuizing met lange arm, stabieler omdat ze minder onderhevig is aan plotselinge krachten die de beweging van een behuizing met korte arm beheersen. Dankzij het volledig opnieuw ontworpen ankerpunt, dat aansluit op de originele bevestigingen van de motorbehuizing, is GORILLA ARM absoluut onmogelijk kapot te maken.

Veelzijdiger

Malossi heeft GORILLA ARM bedacht om piloten een groot aantal mogelijkheden te bieden voor het aanpassen van het chassis, door in te werken op de asafstand en de werkhoek van de motorbehuizing, het dragende element van het chassis.

Dankzij een systeem van excentrieken verkregen uit een blok geselecteerd aluminium en vergrendeld in de hoofdstructuur van GORILLA ARM, is het mogelijk om het chassis van de scooter volledig te veranderen:

3 aanpassingen aan de asafstand
6 eenvoudige presets voor de rotatie van de excentrieken
2 ankerpunten aan de voorkant die de andere aanpassingen met 30% variëren.
Dit alles garandeert een indrukwekkend aantal posities waarop u de GORILLA ARM kunt verstellen, waardoor u letterlijk het chassis van de scooter om u heen kunt naaien.

Meer mogelijkheden

De standaard motorsteun heeft de ontwikkeling van race-uitlaatsystemen in tweetaktscooters altijd beperkt. Om dit nadeel te ondervangen, besloot Malossi een revolutie teweeg te brengen in het koppelingssysteem dat GORILLA ARM met het motorhuis verbindt, waarbij de centrale pin volledig werd geëlimineerd en de beschikbare ruimte aanzienlijk werd vergroot om uiteindelijk uitlaatsystemen met een optimale aerodynamische ontwikkeling te kunnen ontwerpen.

GORILLA ARM is een product dat Malossi zich lange tijd heeft voorgesteld en bestudeerd, waarbij hij eindeloze technische oplossingen heeft uitgeprobeerd voordat hij het patent deponeerde. En nu maken het idee, de passie, het werk en de technologie die ons in staat hebben gesteld om GORILLA ARM te creëren, ons buitengewoon trots om aan onze enthousiaste klanten de absolute stand van de techniek te presenteren op het gebied van kracht, prestaties en maatwerk.

 

Technische specificaties

Doosvormig systeem met vier stalen armen van 4 mm, met elkaar verbonden door twee stalen platen van 2 mm waarin een buis van ø 45 mm met een dikte van 2,5 mm is verwerkt.
Dit alles, lasergesneden, wordt samengevoegd met stukken TIG-lassen op precieze punten, het resultaat van structurele berekeningen.
Het heeft de weerstand tegen buigen met een elastisch rendement van 15.000 Newton gedurende 2.000 cycli bereikt.
Gestript en geverfd met transparante verf behandeld in de oven, voorzien van elk detail, inclusief de instructies voor montage, waarvoor geen enkel probleem bestaat, perfect uitwisselbaar met het origineel.
Aluminium doppen met dubbele asafstandsgaten en 5 schroefdraadgaten voor referentie van de motorkanteling.
Kunststof buffers met hoge weerstand.

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Ben jij de eerste?
Malossi Subframe Piaggio Zip - Gorilla Arm (1816426)
Malossi Subframe Piaggio Zip - Gorilla Arm (1816426)
  • checkSnel geleverd
  • checkAchteraf betalen
  • checkEenvoudig retourneren
€ 279,70