Cilinder GY6 50cc China en Kymco 4-takt A kwaliteit

Regular Price: € 79,98

Special Price € 59,98

Beschikbaarheid: In voorraad

Complete cilinder GY6 van A-kwaliteit! Beter dan de standaard Chinese onderdelen. Geschikt voor alle Chinese scooters met een 4t motorblok, ook voor Kymco scooters met een GY6 motorblok (motorcode 139qmb en 139 qma) Hoge prijs -kwaliteit verhouding en compleet met zuiger, zuigerveren en pakkingen. Check de lijst onderaan of deze cilinder ook op jouw China scooter past. Eigenlijk past deze cilinder op alle retro scooters, als het maar een GY6 motorblok heeft.

Verzending NL € 5,95 (gratis vanaf € 75,00)

Voordelen
 • Snelle levering
 • Eenvoudig retourneren
 • Veilig betalen
 • Gratis verzenden (v.a. € 75)
 • Deskundige helpdesk
 • Achteraf betalen
 • Bezorging op zaterdag
 • Laagste prijs garantie

Scooterdiscounter ervaring recensie klantervaring
Beoordeling: 9.4 - 178 beoordelingen

Scooterdiscounter beoordeling, review van klanten

Product omschrijving

A-kwaliteit cilinder van het merk Airsal, voor Chinese en Kymco 4-takt scooters met een GY6 / 139QBM en 139QMA motorblok. Hoge prijs -kwaliteit verhouding en een betere kwaliteit dan de originele cilinder! Geschikt voor vrijwel alle China scooters en scooters van merken als Fosti, AGM, BTC Kymco en andere retro scooters, zie de lijst onderaan waarop de cilinder past. De cilinder heeft een diemater van 39.00 mm en is daarmee gelijk aan de standaard, originele cilinder. De zuiger en zuigerveren zijn bijgeleverd net als de pakkingset.

Leveringsomvang A kwaliteit GY6 cilinder (voor 4-takt scooters)

 • Cilinder (39mm boring, 50cc)
 • Zuiger
 • Zuigerveren (allemaal dus ook de olieveer)
 • Pistonpen
 • Borgclips voor pistonpen
 • Pakkingset (compleet, koppakking en voetpakking) Bij Scooterdiscounter.nl zit deze er dus wèl bij!

Bij deze cilinder kan de standaard cilinderkop GY6 gebruikt worden.

Deze GY6 cilinder is geschikt voor alle scooters met een 50cc 4-takt motorblok (motorcode 139QMB en 139 QMA)

Merk: Airsal

Passend op o.a. op:

Kymco: Agility 16 inch, Agility 4T, Agility 50, Agility RS, Filly , Filly LX, Grand Dink 50, New Dink 4T, People S 4T, Sento, Super 8, Vitality 4T
Peugeot: V-Clic
Sym: Orbit, Fiddle Oude model.
Baotian: 4T, Carino, City Star, Classico, Eagle, Ecobike 50 4T, F3 Motorsport, H-QTB-12, Rocky, Speedy Mark 2, Tanco, Tiger
Fosti: Grande Retro 1, Grande Retro 2
Berini: Bella Milano, Bella Milano GX, Classic, Dolce Vita, Speedy, Sport
Bella: Beau Retro, Classic, Enzo, Exclusive, FXS-50, Milano, Retro, Retro Sport, X-race
Killerbee: Custom, New Custom, Wave, XL
Lucatti: 11, 21, 3, 4, 8, 9
Pronto: Amaro, Bellagio, Classic, Jet, Junior, Riva, San Remo, Senior, Soho, Unique, Venezia, Verona
AGM: City, Fashion, Fly, Fox, GT, LX, Nano, Retro, Star50, Tulp, Venom, Vintage
BTC: alle scooterd met GY6 motorblok
Iva: alle uitvoeringen met GY6 motorblok

Staat jou scooter er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice om te controleren of jouw scooter ook een China GY6 motorblok heeft.

Cilinder GY6 vervangen ?

Zelf je cilinder vervangen moeilijk? Nee, zeker niet! Haal alle oude delen eerst voorzichtig los en controleren deze op eventuele gebreken. Maak het motorblok goed schoon (helemaal als er iets kapot is gegaan) en reinig indien beschikbaar met perslucht. Olie alle nieuwe delen van de zuiger en veren goed in alvorens deze te plaatsen. Plaats voorzichtig de pakkingen en daarna de zuiger in de cilinder.

Tip bij GY6 cilinder vervangen; Controleer de cilinderkop goed, bij een vastloper / warmloper zijn de kleppen vaak krom of beschadigd. In dat geval is er ook een nieuwe cilinderkop nodig!

Standaard cilinder

DIt is de standaard 50cc uitvoering welke geschikt is ter vervanging van de originele cylinder. Makkelijk te plaatsen en er is geen andere afstelling nodig. Heb je dus een vastloper hegad of een warmloper dan is dit een prima kit om weer goedkoop de weg op te kunnen. De kwaliteit iis gelijk aan de originele cilinder van Chinese fabricaat. Ook als je oude cilinder versleten is, is dit een goede optie op de boel weer fris te maken zodat het weer kilometers mee kan! Wil je sneller dan is een 60cc cilinder een optie, we hebben zelf 70 en 80 cc cilinders. Hoe meer cilinderinhoud hoe meer vermogen en trekkracht.