Blokkeersleutel GY6 / China

€ 6,90

Beschikbaarheid: ✔ Op voorraad

Blokkeersleutel gy6 voor alle scooters met een Chinees motorblok, ook wel aangeduid met motorcode 139QMA / 139QMB. Onmisbaar stukje gereedschap voor het loshalen van de vario. Met deze blokkeersleutel 'blokkeer' je eenvoudig de krukas via de halfpoulie (koelvin) en daardoor kan je de krukasmoer makkelijk losmaken zonder beschadigingen. Voordelig stukje gereedschap maar echt onmisbaar. Uiteraard de laagste prijs online bij Scooterdiscounter.nl en vandaag besteld = morgen in huis.

Verzending NL € 5,95 (gratis vanaf € 75,00)

Voordelen
  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis verzenden (v.a. € 75)
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag
  • Laagste prijs garantie

Scooterdiscounter ervaring recensie klantervaring
Beoordeling: 9.6 - 300 beoordelingen

Scooterdiscounter beoordeling, review van klanten

Product omschrijving

Zelf je vario loshalen met een blokkeersleutel gy6

Dit stukje gereedschap is echt onmisbaar bij bijvoorbeeld het vervangen van je v-snaar of rolletjes van je vario. Met deze blokkeersleutel 'blokkeer' je de variateur zodat je de moer op de krukas los kan halen. Later kan je de moer ook weer vastmaken door de halfpoulie weer te blokkeren met de sleutel, speciaal voor alle scooters met een GY6 (chinees) motorblok. Deze sleutel is van het merk Naraku en heeft daardoor een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Naraku is al jaren specialist voor 4-takt scooters van Chinese afkomst.

Vario blokkeersleutel gy6 gebruiken

Deze blokkeersleutel is geschikt voor alle scooters met een GY6 motorblok, ongeacht het bouwjaar of de motorcode. Geschikt voor 139QMA, 139QMB en de nieuwste uitvoeringen met 4 kleppen (4V). Past alleen niet op Kymco modellen! Erg makkelijk in gebruik voor het loshalen van de krukasmoer en daarmee de vario of de ontsteking (vliegwiel). Monteer simpelweg de variosleutel op het motorblok met de bijgeleverde schroeven. Hiernaa zul je zien dat de 'tandjes' op de sleutel in de tanden van de halfpoulie vallen, waardoor deze 'blokkeerd'. Je kan nu de moer loshalen en daarmee de gehele variateur en alles wat er op de krukas zit. Ook is het mogelijk om het vliegwiel van de ontsteking los te halen. Als je klaar bent met bijvoorbeeld het vervangen van de v-snaar, het plaatsen van nieuwe rollen of ander onderhoud, dan kan je de sleutel weer gebruiken om wederom de krukas te blokkeren via de varioschijf. Zo kan je de moer weer vastzetten en daarna ben je klaar! Binnen enkele minuten heb je de variomoer los, zonder beschadigingen! Erg handig als je geen luchtgereedschap hebt. Zie ook de 2e afbeelding voor de montage van de sleutel. Bij ons geleverd met 2 schroeven!

Toepassing variosleutel GY6

Zoals aangegeven past deze sleutel op alle uitvoeringen van de GY6 scooters, 50cc 4-takt. Ook gescikt voor retro scooters van AGM, Baotian, BTC, Killerbee, San Remo, Fosti, Iva en meer. Alle uitvoeringen dus 2V, 4V en injectie modellen. 139QMA / 139QMB motorcodes. Past niet op KYMCO scooters!