Menu
 • discountLaagste prijsgarantie
 • starBeoordeeld met een 9.2
 • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
 • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

ACF-50 - Anticorrosie 1 Liter fles met pomp spray

ACF-50 is een hoogwaardige corrosiebeschermingsoplossing die is ontworpen om metalen oppervlakken te beschermen tegen corrosie en oxidatie. De ACF-50 formule is speciaal ontwikkeld voor de luchtvaartindustrie en is al jaren een top product als het gaat om bescherming. Significante verschillen met andere anti corrosie middelen. Bij ons de laagste prijs en uit voorraad geleverd! Grote verpakking van 1 Liter!

€ 44,90

Beschikbaarheid: ✔ Op voorraad

 • discountLaagste prijs garantie
 • local_shippingSnelle verzending (PostNL&GLS)
 • starBeoordeeld met een 9,2
 • supportDeskundige helpdesk
 • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen
 • swap_horizEenvoudig retourneren
 • discountLaagste prijs garantie
 • starBeoordeeld met een 9,2
 • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Beschrijving

ACF50 anti corrosie / bescherming

ACF-50 is een hoogwaardige corrosiebeschermingsoplossing die is ontworpen om metalen oppervlakken te beschermen tegen corrosie en oxidatie. De ACF-50 formule is speciaal ontwikkeld voor de luchtvaartindustrie en wordt nu veel gebruikt in andere industrieën zoals in de automotive industrie.

De ACF-50 wordt geleverd met een handige pomp-spray fles voor eenvoudige en nauwkeurige toepassing op metalen oppervlakken. De formule dringt door tot in de kleinste scheurtjes en openingen en vormt een dunne laag op het metaal om het te beschermen tegen corrosie en oxidatie, hierdoor gaat het oppervlak langer mee en heeft het minder onderhoud nodig heeft.

ACF-50 is veilig te gebruiken op alle metalen oppervlakken, inclusief aluminium, magnesium, roestvrij staal en staal. De formule is niet-geleidend en niet-corrosief en kan veilig worden gebruikt op elektrische en elektronische systemen.

ACF50 test / ervaring

Het tijdschrift 'Scootering' in Engeland heeft ACF-50 zelf geprobeerd en de resultaten waren echt verbluffend. Ze hebben twee gelijke stalen sponzen (staalwol) genomen waarvan ze er één hebben behandeld met ACF-50 en de andere onbehandeld. Deze vervolgens met een spijker aan een schutting, buiten in de regen laten handen. De onbehandelde spons was weggeroest en verdween na enige tijd, terwijl de behandelde spons na drie jaar geen roestsporen vertoonde. Een indrukwekkende demonstratie van de prestaties van ACF50. Wat ons betreft dan ook het beste product voor bescherming tegen roest en corrosie voor oude en nieuwe scooters, brommers, motoren en auto's.

De eenvoudige toepassing is bijzonder overtuigend, waarbij geen speciaal gereedschap, hitte of iets dergelijks nodig is.

ACF-50 beschermt metalen oppervlakken niet alleen tegen corrosie en oxidatie, maar het helpt ook om bestaande roest en corrosie te stoppen en te voorkomen dat deze zich verder verspreidt. De formule is gemakkelijk aan te brengen en vormt een transparante, beschermende laag die het oppervlak niet beïnvloedt of verandert.

Kortom, ACF-50 met pompspray is de ideale oplossing voor het beschermen van metalen oppervlakken tegen corrosie en oxidatie. Het is veilig, effectief en eenvoudig in gebruik en kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, van vliegtuigen en auto's tot boten en andere machines.

Eigenschappen ACF50

 • 1 liter inhoud, grote verpakking
 • Laagste prijs online bij Scooterdiscounter
 • Vrij van water, siliconen, Teflon en wax
 • Veilig op alle materialen zoals elektronica, chroom, lak en plastic

Reviews ACF 50

Customer Reviews 5 item(s)

Sorteer op:
van Albert Zweers geplaatst op 11-06-2024
Geverifieerde aankoop
Prijs
Kwaliteit
Afwerking

Heel mooi voor aluminum onderdelen
Voordelen:
Ook zwarte kunststof wordt weer mooi
van Foppe geplaatst op 15-05-2024
Geverifieerde aankoop
Prijs
Kwaliteit
Afwerking

Goed product, gemakkelijk om te verwerken.
Voordelen:
Mijn klassieke motor knapt er enorm van op en wordt meteen geconserveerd.
Nadelen:
  Geen nadelen.
van Casper geplaatst op 27-12-2023
Geverifieerde aankoop
Prijs
Kwaliteit
Afwerking

Makkelijk aan te brengen met de bijgeleverde pompspray, zachte kwast en microvezeldoekje. Geeft een glans aan het motorblok en andere onderdelen. Slechts 100mL gebruikt voor 1 beurt.
Voordelen:
Makkelijk aan te brengen. Goede bescherming tegen vocht.
Nadelen:
  Veel stoom als je de motor voor het eerst opstart na een behandeling. Dit is normaal maar hou er rekening mee.
van Frans geplaatst op 24-11-2023
Prijs
Kwaliteit
Afwerking

De beschermende factor tegen roest schijnt heel erg goed. Volgens you tube. Ik moet dat zelf nog ervaren. Dus kwaliteit ik weet het nog niet. Als het verhaal klopt dan : ik had er weinig voor nodig om mijn motor te behandelen dus kwaliteit/ prijs vind ik erg goed. Meegeleverde nevelflesje vind ik niks. Ondanks voorverwarmen van vloeistof kwam er geen nevel uit maar een dun straaltje. Jammer. Echter geen groot probleem want ik heb met een goedkope verfkwast alles netjes kunnen verdelen. Afwerking 2 sterren betreft dus het meegeleverde flesje. Al met al. Als de bescherming inderdaad heel erg goed is vind ik Acf50 een aanrader.
Voordelen:
Bescherming mogelijk erg goed.
Nadelen:
  Nevelflesje prut.
van Joop Vree geplaatst op 01-11-2023
Prijs
Kwaliteit
Afwerking

Het beste anti-corrosieproduct dat ik heb gebruikt. Mijn Motor is er al jaren door beschermd en ziet er nog als nieuw uit.
ACF-50 - Anticorrosie 1 Liter fles met pomp spray
ACF-50 - Anticorrosie 1 Liter fles met pomp spray
 • checkSnel geleverd
 • checkAchteraf betalen
 • checkEenvoudig retourneren
€ 44,90

Andere klanten bekeken ook