Valbeugels & Sierlijsten

19 Item(s)

 • Omlijstingset / Sierpakket Vespa Sprint (vanaf 2018) - Rosso / Rood
  Wauw! Is dat carbon? Niet echt carbon, maar carbon-look voor je Vespa Sprint vanaf 2018. Complete carbon (look) sierlijstset Met deze complete stylingskit voor Vespa Sprint haal je in een keer alle delen in huis om je scooter een totaal andere look te geven. 11-delige omlijstings-set in carbon-look uitvoering. We hebben nog veel meer kleuren van dit 'sierpakket' wat toch een echte upgrade is voor je Vespa Sprint. Passend op het nieuwe model vanaf bouwjaar 2018.
  € 199,98
 • Spatbordbeugel Piaggio Zip - mat zwart

  Piaggio Zip Spatbord beugel - Mat zwart

  De glans zwarte spatbordbeugel is een mooie toevoeging voor je zip, vooral in combinatie met andere zwarte accesoires en sierbeugels. 

  De Piaggio Zip spatbordbeugels wordt geleverd incl bevestigingsmateriaal.
  Geen aanpassingen nodig.

  € 16,20
 • Spatbordbeugel Piaggio Zip - Glans zwart

  Piaggio Zip Spatbord beugel

  De spatbordbeugel is een mooie toevoeging voor je zip, vooral in combinatie met andere zwarte accesoires en sierbeugels. 

  De Piaggio Zip spatbordbeugels wordt geleverd incl bevestigingsmateriaal.
  Geen aanpassingen nodig.

  € 16,20
 • Valbeugel SYM Mio Chroom (voorkant)
  Velbeugelset Sym Mio Chroom. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en geschikt om te gebruiken als alternatief voor de originele SYM valbeugelset (art. SY830-A7A-CRM).
  € 46,98
 • Valbeugels Piaggio Zip voorkant - (glans Zwart)

  Deze voordelige valbeugels voor de Piaggio Zip beschermen je scooter tegen schade. Is je zip omgevallen door de wind, ben je onderuit gegaan of heeft iemand zijn fiets of scooter te dichtbij geparkeerd? Met deze valbeugels voor je Zip blijven je mooie kappen schadevrij!

  Sierbeugels voor de voorkant in glans-zwart uitvoering. Uiteraard ook voor de achterkant beschikbaar en tevens in mat-zwarte uitvoering leverbaar.
  € 44,91
 • Valbeugels Piaggio Zip voorkant - (mat Zwart)

  Deze voordelige mat-zwarte valbeugels voor de Piaggio Zip beschermen je scooter tegen schade. Is je zip omgevallen door de wind, ben je onderuit gegaan of heeft iemand zijn fiets of scooter te dichtbij geparkeerd? Met deze valbeugels voor je Zip blijven je mooie kappen schadevrij!

  Dit zijn sierbeugels voor de voorkant in mat-zwarte uitvoering. Uiteraard ook voor de achterkant beschikbaar en tevens in glans-zwarte uitvoering leverbaar.
  € 44,91
 • Valbeugel Vespa Sprint Achter - Mat zwart (Imitatie)
  Voordelige mat zwarte valbeugels achterkant voor Vespa Sprint en Vespa Primavera. Hetzelfde als Piaggio 1B001279, alleen dan een stuk goedkoper! Vespa sprint valbeugels set mat-zwart (achterzijde)
  € 56,90
 • Valbeugelset Chroom - BTC RIVA AGM VX50

  Valbeugelset voor verschillende Chinese LX look-a-like scooters. Vergelijk eventueel de 2e afbeelding voor het juiste model scooter. Complete set in chroom uitvoering. Uiteraard de laagste prijs online bij Scooterdiscounter.

  € 84,98
 • Valbeugelset glans zwart - BTC RIVA AGM VX50
  Valbeugelset voor verschillende retro scooters en Chinese scooters. Vergelijk eventueel de 2e afbeelding voor het juiste model scooter. Complete set in zwarte uitvoering met zijdeglans. Uiteraard de laagste prijs online bij Scooterdiscouter
  € 84,98
 • sierlijst set chroom - China Retro scooter

  10-Delige sierlijst set chroom China Retro scooter

  Je retro scooter ziet er weer tiptop uit wanneer je al het chroomwerk vervangt. deze set bestaat uit alle 10 plastic chroomdelen voor je retro scooter. zo ben je meteen compleet voorzien

  Deze set is geschikt voor Retroscooters met de 2 losse chrome delen op de voorkap (zie afbeelding)

  € 44,45
 • Valbeugelset Sym Mio - Voor
  Beugelset Sym mio. Origineel SYM SY830-A7A-BLA
  € 139,98

  Niet op voorraad

 • Omlijstingset / Sierpakket Vespa Sprint (vanaf 2018) - Rosso / Rood
  Zijn alleen andere sierlijsten op je Vespa Sprint nog niet genoeg? Met deze complete stylingskit voor Vespa Sprint haal je in een keer alle delen in huis om je scooter een totaal andere look te geven. 11-delige omlijstings-set in Rode uitvoering. We hebben nog veel meer kleuren van dit 'sierpakket' wat toch een echte upgrade is voor je Vespa Sprint. Passend op het nieuwe model vanaf bouwjaar 2018.
  € 179,98
 • Sierbeugelset / Achtervalbeugels voor BTC Riva - mat zwart
  Mat zwarte valbeugels voor aan de achterkant van o.a. BTC Riva scooters. Complete set achtervalbeugels voor de achterkant van de scooter. A-kwaliteit van het merk Bobotech.
  € 54,98
 • Beenschild sierstrip / chroom lijst Vespa LX links
  Sierstrip beenschild Vespa LX 50 4t en 2t. A-kwaliteit voordelig alternatief voor Piaggio 622187
  € 14,98
 • Sierstrip / Beschermstrip windscherm (zwart, per meter)
  De meeste windschermen voor scooters hebben geen zwarte rand ter afwerking van het scherm. Het is dan ook een mooie en effectieve toevoeging om deze 'sierstrip' te plaatsen op je windscherm. Geschikt voor alle windschermen met een maximale dikte van 3 millimeter. Als je een windscherm hebt dat dikker is, komt de rand er niet mooi op te zitten.
  € 5,98
 • Beenschild sierstrip / chroom lijst Vespa LX rechts
  Sierstrip beenschild Vespa LX 50 4t en 2t. A-kwaliteit voordelig alternatief voor Piaggio 622188
  € 14,98
 • Valbeugel Vespa Sprint Achter - Mat zwart (Piaggio 1B001279)
  Originele mat zwarte valbeugels achterkant voor Vespa Sprint en Vespa Primavera. Origineel Piaggio (1B001279). Vespa sprint valbeugels set origineel (achterzijde)
  € 114,98
 • Chroom sierlijst Vespa Sprint / Primavera - Rechts
  Rechter beenschildlijst Vespa Sprint en Primavera
  € 43,98
 • Chroom sierlijst Vespa Sprint / Primavera - Links
  Beenschildlijst Vespa Sprint en Primavera
  € 43,98