• Schijfremslot Scooter - Chroom (met alarm)
  Schijfremslot met ingebouwd alarm. Geschikt voor scooters met schijfremmen. 110 DB alarmeringssysteem. Check ook al onze scootersloten
  € 24,98

  Niet op voorraad

 • Scooter alarm met afstand starten (v2 verbeterde versie)

  Scooter alarm (v2, verbeterde versie) met 2 afstandsbedieningen met een optimale prijs -kwaliteitsverhouding. Laagste prijs bij Scooterdiscounter en vandaag besteld=morgen in huis. Dit alarm is geschikt voor alle scooters zoals Chinese GY6 Retro scooters, Piaggio 2takt en 4-takt, AGM, Baotian, Yamaha, Aprilia SR, Beta, en Peugeot scooters. Compleet geleverd met 2 afstandsbedieningen en makkelijk aan te sluiten, bij vele scooters zelfs 'plug en play'.

  Regular Price: € 30,98

  Special Price € 24,98

  Vanaf: € 22,00
 • Kabelboom voor Piaggio Alarm (voor E-1 en E-lux)
  Aansluitkabels voor Vespa Sprint scooters om het Piaggio alarm makkelijk aan te kunnen sluiten. Geschikt voor Piaggio E-lux en E1 alarmen. OEM nummer: 602691M001
  € 29,98
 • Piaggio E-Lux Compact
  Piaggio E-Lux Compact Alarm Systeem voor Scooters en motoren. Compleet met afstandsbediening. Dit is de uitvoering met back-up, uiteraard de laagste prijs bij Scooterdiscounter.nl
  Piaggio 602688M. Zonder kabelboom, deze dien je los bij te bestellen.
  € 149,98
 • Scooter alarm eenvoudig
  Eenvoudig scooter alarm, universeel te gebruiken op alle scooters met een 12 volt accu.
  € 26,98
 • Piaggio E1 Compact Exclusive Scooter alarm
  Piaggio Alarm Systeem voor Scooters en motoren. Compleet met afstandsbediening. Dit is de uitvoering zonder back-up, uiteraard de laagste prijs bij Scooterdiscounter.nl
  Piaggio 602689M. Zonder kabelboom, deze dien je los bij te bestellen.
  € 123,98
 • Scooter Alarm TNT

  Goedkoop scooter alarm met afstandsbediening van TNT, uiteraard de laagste prijs bij Scooterdiscounter. Zoek je een ander scooter alarm, klik dan op de link.
  Dit alarm is geschikt voor alle scooters zoals Piaggio scooters, Yamaha Aerox, Aprilia SR, Beta, Yamaha Neos en Peugeot scooters.
  Compleet geleverd met 2 afstandsbedieningen en makkelijk aan te sluiten/

  Regular Price: € 47,98

  Special Price € 35,90

Scooter alarm kopen?

Scooter alarm kopen via internet? Bij Scooterdiscounter.nl zit je goed! Wij hebben vele alarmen voor scooters en brommers, uiteraard voor de laagste prijs! Altijd goedkoop scooter onderdelen en accessoires kopen bij Scooterdiscounter, dus ook een alarmsysteem! Is je scooter al een gestolen? Of hebben ze geprobeerd de scooter te stelen? Dan is dit altijd vervelend en vaak mag je blij zijn dat je scooter niet gestolen is en dat je alleen schade hebt. Hoe kan je dit voorkomen? Natuurlijk is het aan te raden je scooter goed op slot te zetten met een kettingslot aan iets vast (paal oid.) zodat het niet mogelijk is de scooter op te tillen. Ook kan je nog een schijfremslot kopen. Als extra kun je een alarm kopen om zo het bijna onmogelijk te maken om de scooter te stelen. Ook werkt een alarm preventief, wat wil zeggen dat zodra iemand de scooter aanraakt het alarm af gaat waardoor "ze" het laten om bezig te gaan met het stelen van je scooter. Wat vaak nog een handige functie is van een scooter alarm, is het vinden van je scooter door op de afstandsbediening te drukken, het alarm 'loeit' dan een keer en je weet gelijk waar je scooter is!

Scooter alarm inbouwen

Oké je schaft bij Scooterdiscounter een alarm aan (goedkoop natuurlijk) maar je wilt ook niet te veel geld kwijt zijn voor het inbouwen een aansluiten van het alarm, wij zeggen dan "doe het zelf" Als je zelf je alarm inbouwt kost het niets in tegenstelling tot de (vaak) hoge kosten voor het scooter alarm laten inbouwen. Als je zelf je alarm aansluit volg dan de instructie voor het inbouwen die bij het alarm geleverd wordt. Bij alle alarmen die wij verkopen zit een aansluitschema en over het algemeen is het prima zelf te doen, er is uiteraard wel enkele kennis nodig en een multimeter is altijd goed om bij de hand te hebben. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig bij het inbouwen van het alarm, neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag verder met het aansluiten.

Is de alarmset geschikt voor mijn scooter?

scooter alarm kopen

De alarmsystemen die wij verkopen zijn over het algemeen universeel, wat betekend dat je ze kan gebruiken voor een Piaggio scooter, Kymco scooter, Peugeot scooter, Vespa scooter en eigenlijk alle andere scootermerken. Het enige wat belangrijk is, is dat de scooter alarmen die wij verkopen, allemaal voor een 12 volt systeem zijn wat eigenlijk alle scooters gebruiken. Dus een alarm voor je Vespa LX? Kymco Vitality of Piaggio zip? Koop een universeel alarm systeem, deze zijn stukken goedkoper! We hebben ook originele Piaggio alarmen, die zijn wel makkelijker in te bouwen en aan te sluiten maar toch een stuk duurder!

Waarom een scooter alarm kopen?

Een alarm zorgt ervoor dat de scooter wordt beveiligd tegen diefstal. Wanneer iemand tocht probeert aan de scooter te komen, dan zorgt het alarm ervoor dat er een zeer luide sirene klinkt wat enorm afschrikt waardoor de kans op diefstal stukken lager is. Een alarm is erg fijn als je in een stad of plaats woont waar diefstal veel voor komt, je kan dan je scooter achter laten met een gerust hart. Wij hebben verschillende soorten scooter alarmen in verschillende prijsklassen. Wat zijn de verschillen? Allereerst het merk, wij hebben alarmen van TNT wat uiteraard prima is met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook hebben we originele Piaggio alarmen welke makkelijker te plaatsen zijn omdat er verschillende kabelbomen bij beschikbaar zijn, zodat je alleen een stekker hoeft aan te sluiten. Het aansluiten van een universeel scooter alarm is op zich ook niet heel moeilijk, het belangrijkste is, dat de plus en min (rood en zwart) goed worden aangesloten op de scooter accu. Extra beveiliging voor je scooter is dus makkelijk te realiseren en de kosten vallen best mee! Slechts een fractie van de waarde van je scooter. Koop goedkoop een alarm via onze online webshop. Voor vragen over de aanschaf of installatie van een scooter alarm, helpt onze klantenservice je graag verder.

Voordelen van een scooter alarm

Zie hieronder een lijst van voordelen van een alarmsysteem op je scooter, voorkom diefstal!

 • Verklein de kans op diefstal
 • Met een goed gevoel je scooter achterlaten
 • Lage kosten (goedkoop)
 • Zelf in te bouwen
 • Diefstalschade voorkomen
 • Door de sirene zijn omstanders alert
 • Snel, je kan morgen al een alarm op je scooter hebben

Goedkoop scooter alarm kopen of juist een duurdere?

Zoals aangegeven hebben we verschillende alarmen, varierend van +- € 28,00 tot € 150,00 maar wat is nou daadwerkelijk het verschil? Een goedkoop scooter alarm  heeft als voordeel dat deze goedkoop is en daarmee zijn de functionaliteiten en de service wat minder. In verhouding tot een scooter alam Piaggio bijvoorbeeld, heeft meer functies zoals een ingebouwde batterij zodat het alarm ook werkt als de accu van je scooter wordt losgehaald. Ook is het bij een Piaggio alarm mogelijk om losse onderdelen of een nieuwe afstandsbediending bij te leveren als je er een kwijt bent. Afhankelijk van je budget kan je hierin een keuze maken voor het juiste alarm. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een scooter alarm, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Scooter alarm met afstand start

Wat is er nou cooler dan je scooter op afstand starten met één druk op de knop? Wij hebben enkele scooter alarmen in os assortiment welke een 'afstand starten' functie hebben zoals dit alarm. Bij een dergelijk alarm zit er een functie ingebouwd om je scooter via de bijgeleverde afstandsbediening te laten starten (je scooter gaat dus aan) en daarna kan je hem ook weer op afstand uit doen. Heel leuk om iemand af te schikken of om iemand een stukje te laten rijden en vervolgens de scooter weer uit te doen! We willen je niet op ideen brengen maar het is toch best leuk;) Wat ook het voordeel hiervan is, is dat als je je scooter in de gaten houd en er zit iemand vlakbij je scooter dan kan je diegene laten schikken door je scooter te starten. De persoon in kwestie zal niet weten wat hem overkomt!