Windscherm Sym Allo - Hoog / Smoke

€ 59,98

Beschikbaarheid: In voorraad

Hoog smoke windscherm Sym Allo scooters (alle uitvoeringen), top kwaliteit van het merk A-plus. Hoog model windscherm met smoke (getint) glas en een hoogte van ca 66 cm. Compleet met alle bevestigingsmaterialen en beugels. De laagste prijs bij Scooterdiscounter.nl. We hebben ook een transparant windscherm Sym Allo.

Gratis verzending!

Voordelen
  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis verzenden (v.a. € 75)
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag
  • Laagste prijs garantie

Scooterdiscounter ervaring recensie klantervaring
Beoordeling: 9.4 - 189 beoordelingen

Scooterdiscounter beoordeling, review van klanten

Product omschrijving

Voordelig smoke windscherm Allo een scooter van Sym welke in verschillende variaties op de markt is gebracht. Het windscherm past op alle modellen van de Sym Allo.
Hoog model windscherm met smoke (donker, getint) glas, origineel model scherm met een hoogte van ca 66 cm.

A kwaliteit windscherm welke geproduceerd wordt door een fabrikant welke voor vele scooters en motoren windschermen produceert waardoor de prijs en kwaliteit zeer goed is. Een stuk goedkoper dan een origineel windscherm Sym Allo hoog, en toch dezelfde voordelen. Allle onderdelen voor het monteren van het windscherm op je Sym Allo worden er uiteraard bijgeleverd. Binnen enkele minuten zit het windscherm op je scooter! Zelf je windscherm monteren? Met een beetje technisch inzicht zit het scherm er zo op!

Voordelen van een Smoke windscherm op je Sym Allo

Dit hoge windscherm bied een uitstekende bescherming tegen regen en rijwind, het heeft ongeveer een hoogte van 66 cm. We hebben ook een uitvoering met 'normaal' helder / transparant glas. Zie daarvoor de gerelateerde onderdelen.

Waarom een hoog windscherm op een Allo

De Allo is een wat kleiner model scooter met een sportieve uitstraling. Wat extra comfort in de koude periode altijd wenselijk! In Italië zijn bijna alle scooters voorzien van een windscherm en worden ook in Nederland steeds populairder en dat is niet voor niets!
Een windscherm heeft vele voordelen en geeft een exclusief uiterlijk aan de scooter, daarnaast draagt het bij aan veilig rijden.

Sym Allo windscherm monteren zelf doen? Tuurlijk!

Zoals aangegeven wordt ook dit windscherm voor de Allo compleet geleverd met de bijbehorende beugels, schroefjes en overige kleine onderdelen zodat je zelf makkelijk het scherm kan monteren. Het scherm en de beugels hebben een goede pasvorm en zijn daardoor zelf prima zelf te monteren op je scooter. Wij raden aan om eerst de beugels aan het scherm te monteren en daarna alles op je scooter te plaatsen. Voor het monteren heb je geen specifiek gereedschap nodig, alleen een inbus 4, inbus 5 en wat steeksleutels!

Merk: A-plus
Afmetingen: +- 66 cm. (hoogte) x 45 cm (breedte)
Passend op: Sym Allo alle uitvoeringen
Type: Smoke windscherm (donker glas, getint)

Op zoek naar een ander windscherm? Navigeer dan naar > accessoires > windscherm scooter en voor de Allo klik je op 'op type scooter' > 'SYM'