Windscherm Peugeot Kisbee hoog

€ 59,98

Beschikbaarheid: In voorraad

Hoog windscherm Peugeot Kisbee scooters (alle uitvoeringen), top kwaliteit van het merk A-plus. Hoog model windscherm met helder glas en een hoogte van ca 72 cm. Compleet met alle bevestigingsmaterialen en beugels. De laagste prijs bij Scooterdiscounter.nl. We hebben ook een smoke windscherm Peugeot Kisbee.

Verzending NL € 5,95 (gratis vanaf € 75,00)

Voordelen
  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis verzenden (v.a. € 75)
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag
  • Laagste prijs garantie

Scooterdiscounter ervaring recensie klantervaring
Beoordeling: 9.3 - 152 beoordelingen

Scooterdiscounter beoordeling, review van klanten

Product omschrijving

Voordelig hoog windscherm Kisbee een scooter van Peugeot welke in verschillende variaties op de markt is gebracht. Het windscherm past op alle modellen zoals de Kisbee Basic, Kisbee RS en Kisbee Black edidion.
Hoog model windscherm met transparant(helder) glas, origineel model scherm met een hoogte van ca 72 cm.

A kwaliteit windscherm welke geproduceerd wordt door een fabrikant welke voor vele scooters en motoren windschermen produceert waardoor de prijs en kwaliteit zeer goed is. Een stuk goedkoper dan een origineel windscherm Peugeot Kisbee hoog, en toch dezelfde voordelen. Allle onderdelen voor het monteren van het windscherm op je Peugeot Kisbee worden er uiteraard bijgeleverd. Binnen enkele minuten zit het windscherm op je scooter! Zelf je windscherm monteren? Met een beetje technisch inzicht zit het scherm er zo op!

Voordelen van een hoog windscherm op je Peugeot Kisbee

Dit hoge windscherm bied een uitstekende bescherming tegen regen en rijwind, het heeft ongeveer een hoogte van 72 cm. We hebben ook een uitvoering met getint (smoke) glas. Zie daarvoor de gerelateerde onderdelen.

Waarom een hoog windscherm op een Kisbee

De Kisbee is een wat kleiner model scooter met een sportieve uitstraling. Wat extra comfort in de koude periode altijd wenselijk! In Italië zijn bijna alle scooters voorzien van een windscherm en worden ook in Nederland steeds populairder en dat is niet voor niets!
Een windscherm heeft vele voordelen en geeft een exclusief uiterlijk aan de scooter, daarnaast draagt het bij aan veilig rijden.

Peugeot Kisbee windscherm monteren zelf doen? Tuurlijk!

Zoals aangegeven wordt ook dit windscherm voor de Kisbee compleet geleverd met de bijbehorende beugels, schroefjes en overige kleine onderdelen zodat je zelf makkelijk het scherm kan monteren. Het scherm en de beugels hebben een goede pasvorm en zijn daardoor zelf prima zelf te monteren op je scooter. Wij raden aan om eerst de beugels aan het scherm te monteren en daarna alles op je scooter te plaatsen. Voor het monteren heb je geen specifiek gereedschap nodig, alleen een inbus 4, inbus 5 en wat steeksleutels!

Merk: A-plus
Afmetingen: +- 72 cm. (hoogte) x 67 cm (breedte)
Passend op: Peugeot Kisbee, alle uitvoeringen
Type: Transparant windscherm

Op zoek naar een ander windscherm? Navigeer dan naar > accessoires > windscherm scooter en voor de Kisbee klik je op 'op type scooter' > 'Peugeot'