LET OP! Vanwege Vakantie zijn wij gesloten vanaf 04-09-2020 t/m 25-09-2020. 5% EXTRA KORING met code 'vak2020' In deze periode zijn wij niet bereikbaar en versturen we geen bestellingen. Klik hier voor meer informatie

 • Onderhoudspakket Piaggio Zip 4-takt - Pro (brom 45 km/h)

  Servicekit / onderhoudsset Piaggio 4T brom (45km/h) om zelf een grote beurt voor je Piaggio Zip 4-takt scooter te doen. Wij raden aan om de 3500 km een grote beurt te geven aan je Zip 4T. Zelf onderhoud doen aan je Zip 4-takt is een stuk goedkoper dan het laten doen door een dealer! Dit onderhoudspakket bevat uitsluitend A-Kwaliteit onderdelen welke ook door vele dealers worden gebruikt bij het doen van een servicebeurt. Uiteraard de laagste prijs bij Scooterdiscounter!

  € 47,98
 • Onderhoudspakket Piaggio Zip 2-takt - RMS

  Servicekit / onderhoudsset Piaggio Zip scooters met een 2-takt motor en een bouwjaar vanaf 2008 om zelf een grote beurt te doen. Wij raden aan om de 3500 km een grote beurt te geven aan je Zip 2T. Zelf onderhoud doen aan je Zip 2-takt is een stuk goedkoper dan het laten doen door een dealer! Dit onderhoudspakket bevat uitsluitend kwaliteits- onderdelen van RMS welke ook door vele dealers worden gebruikt bij het doen van een servicebeurt. Uiteraard de laagste prijs bij Scooterdiscounter!

  € 41,98
 • Onderhoudspakket Piaggio Zip 4-takt - Pro (SNOR 25km/h)

  Servicekit / onderhoudsset Piaggio 4T snor (25km/h) om zelf een grote beurt voor je Piaggio Zip 4-takt scooter te doen. Wij raden aan om de 3500 km een grote beurt te geven aan je Zip 4T. Zelf onderhoud doen aan je Zip 4-takt is een stuk goedkoper dan het laten doen door een dealer! Dit onderhoudspakket bevat uitsluitend A-Kwaliteit onderdelen welke ook door vele dealers worden gebruikt bij het doen van een servicebeurt. Uiteraard de laagste prijs bij Scooterdiscounter!

  € 47,98
 • Onderhoudspakket Piaggio Zip 50 iGet EURO 4

  Servicekit / onderhoudsset Piaggio Zip 50 iGet EURO 4 om zelf een grote beurt voor je Piaggio Zip 4-takt scooter te doen. Wij raden aan om de 3500 km een grote beurt te geven aan je Zip 4T. Zelf onderhoud doen aan je Zip 4-takt is een stuk goedkoper dan het laten doen door een dealer! Dit onderhoudspakket bevat uitsluitend A-Kwaliteit onderdelen welke ook door vele dealers worden gebruikt bij het doen van een servicebeurt. Uiteraard de laagste prijs bij Scooterdiscounter!

  € 59,70