Runner 180 2T

producten 1 tot 50 van 1449 totaal

Gilera Runner 180 onderdelen kopen?

Op zoek naar nieuwe onderdelen of accessoires voor je Runner 180? Dan zit je hier goed. Op dit gedeelte van onze webshop hebben we alles voor de welbekende Runner 180 2-takt. Ook voor tuning onderdelen zit je hier goed. Met een snelle uitlaat en cilinder kun je zelf je motor Runner opvoeren. Ook voor de 125 uitvoering vind je hier de passende onderdelen en technische tekeningen.

Runner 180 uitlaat

Omdat de Runners al een tijdje niet meer gemaakt worden zijn ook de uitlaten al jaren oud. De eerste Runner 180's kwamen op de markt in 1998. De meeste uitlaten zijn daarom niet meer in 'nieuwstaat'. Vervelend genoeg is de originele uitlaat inmiddels niet meer te verkrijgen. Toch zijn er nog voldoende alternatieven van Sito of andere merken, zoals Malossi, Polini en ST. Wil je je 180-er opvoeren? Dan is een snelle uitlaat een van de eerste onderdelen die voor veel winst zorgen als we het hebben over prestaties van het Piaggio 2-takt blok. Ook de inlaat kan beter en groter. Handig als je meer van plan bent dan alleen een andere uitlaat.

Runner 180 accessoires

Toe aan een nieuwe look voor je Runner motorscooter? Hier hebben we ook accessoires, zoals een windscherm of kappenset voor je Runner 180.