Menu
  • discountLaagste prijsgarantie
  • starBeoordeeld met een 9.2
  • local_shippingGratis verzending vanaf € 75*
  • credit_cardAchteraf betalen of in 3 delen

Cilinders

Nieuwe scooter cilinder online kopen

Nieuwe cilinders voor bijna alle scooters vind je hier bij Scooterdiscounter.nl Wij hebben vele cilinders, waaronder standaard cilinders welke geschikt zijn om te gebruiken als vervanging van de originele cilinder. Vrijwel alle cilinders worden geleverd inclusief zuiger en pakkingen, meestal zonder cilinderkop. We hebben ook 70cc cilinders voor het opvoeren van de scooter, deze zijn helaas niet op de openbare weg toegestaan maar uiteraard wel op het circuit.

Wat doet de scooter cilinder?

De cilinder zorgt samen met de uitlaat voor het vermogen van de scooter. Door een andere cilinder te plaatsen kan de scooter sneller lopen en vooral beter optrekken. Er zijn verschillende merken cilinders beschikbaar, wij hebben DR cilinder, Polini cilinder, Malossi cilinder, Hebo cilinder en zoals eerder aangegeven voordelige vervangings- cilinders zodat je na een vastloper goedkoop weer verder kan. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste scooter cilinder, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Scooter opvoeren met een snelle cilinder

Gaat je scooter niet snel genoeg? Dan kan je uiteraard een snelle cilinder kopen, een '50snel' is dan een optie maar wil je echt stukken sneller dan is een 70cc cilinder een uitkomst! Een 70cc cilinder op je scooter zorgt voor veel meer trekkracht en afhankelijk van het soort cilinder (gietijzer of aluminium) maar je ook veel meer toeren en is de topsnelheid ook een stuk hoger. Let wel op dat je eigenlijk altijd een snelle uitlaat moet plaatsen als je alles uit je cilinder wil halen. Een 70cc cilinder in combinatie met een standaard uitlaat wil wel, maar je haalt dan niet het maximale rendement uit je cilinder. Heb je meer vragen over het kopen van een scooter cilinder, neem dan contact op met onze klantenservice.

Reviews in categorie Cilinders

Cilinderkit DR Piaggio / Gilera  - 70cc (48mm) - AC
Beste 70cc Cilinderkit DR Piaggio / Gilera - 70cc (48mm) - AC 16 april 2024, David
Cilinderkit - DR - Minarelli Verticaal - 47mm - AC
Veel trekkracht Cilinderkit - DR - Minarelli Verticaal - 47mm - AC 13 april 2024, Amasja
Cilinderkit Peugeot Verticaal 50cc - AC
Geweldig! Cilinderkit Peugeot Verticaal 50cc - AC 3 april 2024, Martin
Cilinder Malossi 80cc Piaggio 4-takt (49mm)
goed maar prijs is duur Cilinder Malossi 80cc Piaggio 4-takt (49mm) 2 april 2024, Sam