GY6 125cc motorblok voor 10 inch velg (152QMI)

Regular Price: € 899,98

Special Price € 490,00

Beschikbaarheid: ✔ Op voorraad

STUNT AANBIEDING!! Compleet motorblok China GY6 125cc, motorcode 152QMI voor Chinese motorscooters met 10 inch velg.

Gratis verzending!

Voordelen
  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren
  • Veilig betalen
  • Gratis verzenden (v.a. € 75)
  • Deskundige helpdesk
  • Achteraf betalen
  • Bezorging op zaterdag
  • Laagste prijs garantie

Scooterdiscounter ervaring recensie klantervaring
Beoordeling: 9.6 - 290 beoordelingen

Scooterdiscounter beoordeling, review van klanten

Product omschrijving

STUNT AANBIEDING!!

Complete vervangende motor voor Motorscooters met 125cc GY6 4-takt 152QMI motor korte uitvering, korte transmissie-uitgangsas en trommelrem achter.
Voor het korte motorblok is een V-snaarvan 743 mm nodig. China GY6 motorblok voor Chinese motorscooters met motorcode 152QMI en 125cc.
De lengte van de motor kan worden bepaald door de afstand van de krukas (variator) tot de ingaande as van de transmissie (koppelingsklok). Deze afstand is ongeveer 23 cm voor de vervangende motor.
De motor wordt compleet geleverd met aandrijving, onsteking, startmotor enz. En is klaar voor installatie.

LET OP! Er kunnen afwijkingen optreden met de uitgaande aandrijfas. Er zijn twee varianten: motor met korte of lange uitgaande as (de as waarop het achterwiel is gemonteerd). De korte uitgaande as wordt gebruikt op voertuigen met één schokdemper aan de achterkant, de lange as op voertuigen met twee schokdempers achter.

Mocht het zo zijn dat je de lange as nodig hebt (omdat je een scooter / quad hebt met een dubbele schokbreker), dan kan deze gemakkelijk overgezet worden van het oude motorblok


Belangrijk! Controleer na de montage het oliepeil in de versnellingsbak en de motor. Vanwege de oliekwaliteit van Chinese fabrikanten, raden we aan om de olie te vervangen na een inloopperiode van 50 km.

De klepspeling moet ook worden gecontroleerd. Beide kleppen moeten een speling van 0,08 mm hebben. Over het algemeen biedt deze complete motor een kosteneffectief alternatief voor kostbare en dure reparaties. De vervanging van de complete motor is over het algemeen alleen mogelijk door gespecialiseerde werkplaatsen.

Geleverd zoals op de afbeelding, echter met zilveren carterkap ipv zwart. Enige wat er nog nodig is, is een uitlaat, carburateur en achtervelg.