LET OP! Vanwege de zomervakantie zijn wij gesloten vanaf 10-08-2018 t/m 05-09-2018. In deze periode versturen we geen bestellingen en zijn we niet bereikbaar. 5% KORTING met kortingcode ‘vak18’ op alles! Klik hier voor meer informatie.

 

Scooterdiscounter ervaringen

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent over de bestelde onderdelen, of dat er iets verkeerd geleverd is. Maak gebruik van het klachtenformulier en Scooterdiscounter zorgt voor een goede oplossing.
 Hier vind je de laatste ervaringen Scooterdiscounter, heb je zelf een ervaring met Scooterdiscounter welke je wil delen? Klik dan hier om het formulier in te vullen.
 
Scooter discounter prima zaak Vrijdag accu besteld Zaterdag bezorgd Vriendelijk personeel en nette afhandeling
Hemmie Olde Velthuis(30-07-2013)
 
Mijn bestelling werd bezorgt in 2 dagen. Verpakking prima geregeld en nog een leuke kortingbon ontvangen voor de volgende bestelling. Die ga ik zeker bij jullie plaatsen als ik weer es iets nodig heb voor mijn scooter. Bedankt voor de goede service en tot een volgende keer. Groetjes Elvera
Elvera Zuid(25-06-2013)
 
onlangs windscherm besteld binnen 3 dagen ontvangen netjes verpakt en compleet.prima service.
Jansen(22-06-2013)
 
Net de scooter weer klaargemaakt, onderdelen passen goed en waren snel geleverd. Scooter rijd weer als een nieuwe! Bedankt voor de goede hulp en telefonische ondersteuning. Scooterdiscounter is een aanrader.
Smulders(20-06-2013)
 
Yes, alles is binnen zoals beloofd en degelijk verpakt. Ik heb ook nog een uitlaat nodig die koop ik zeker bij Scooterdiscounter! Duidelijke communicatie en vlotte levering.
Julian(19-06-2013)
 
Net meerdere onderdelen besteld. Werd gelijk gebeld voor controle van het adres en er werd gemeld dat ik het overmorgen zou hebben. Ben benieuwd. Mijn ervaring is tot nu toe super. Ik plaats nog een bericht als ik me bestelling heb.
Julian(17-06-2013)
 
Kappenset is vandaag afgeleverd door de post. eergisteravond (woensdag) besteld. Nette levertijd, handige webwinkel en telefonische ondersteuning. Scooterdiscounter is een aanrader!
E. Sanchez(14-06-2013
 
Heb de accu binnen! Super service en heel snel geleverd, mooizo. Ook nog een kortingbon ontvangen voor de volgende bestelling. mijn dank is groot en bestel zeker weer! Gr. Sandra
Sandra Vrieze(14-06-2013)
 
Net een bestelling geplaatst. Werd 10minuten later gebeld om mijn afleveradres te controleren en ze melde dat de accu op voorraad was en ik hem morgen waarschijnlijk al heb. Ben benieuwd! Tot nu toe een super service! Gr. Sandra